Σε ένα κλειστό κύκλο, το μεσημέρι της περασμένης  Παρασκευής 29 Απριλίου το Propeller Club Πειραιά παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του απερχόμενου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα  Τζέφρι Πάιατ.

Στον απερχόμενο πρέσβη  απονεμήθηκε  τιμητική πλακέτα καθώς και πιστοποιητικό επίτιμου μέλους του Propeller Club Πειραιά.

Ο Πρόεδρος Κωστής Φραγκούλης ευχαρίστησε τον Πρέσβη εκ μέρους του Club για τη μεγάλη συμβολή του στην ενίσχυση των καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και για τη συνεχή του υποστήριξη και παρουσία στο Propeller Club Πειραιά ως Επίτιμος Πρόεδρος τα σχεδόν 6 χρόνια της θητείας του στη χώρα μας. Παράλληλα του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη λαμπρή του σταδιοδρομία και εξέφρασε την πεποίθηση πως η σχέση και η συνεργασία του κ. Πάιτ με το Club θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

“Eίμαι βέβαιος πως μια νέα, πολύ σημαντική σελίδα στη σταδιοδρομία του κ. Πάιτ ξεκινάει  σύντομα” είπε χαρακτηριστικά ο  Κωστής Φραγκούλης  “και πως θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε και να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις μας με νέους, δημιουργικούς τρόπους”.

Διαβάστε ακόμη

Πλειστηριασμοί: Ηχηρά σφυριά για ακίνητα σε Μύκονο, Σύρο και Θησείο (pics)

Ο ανασχηματισμός, το Tinos Beach, ο αρχιτέκτων του Frontier, οι κόντρες για τα ακίνητα και τα 3Β για το Yabanaki

Τι «ψάχνει» το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα – Τα 4 νέα project (pic + χάρτης)