To χρηματικό ποσό των 78.618.000 ευρώ θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 103.582 δικαιούχων από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ειδικότερα:

Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

•Στις 3 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν 298.000 ευρώ σε 380 δικαιούχους εξωιδρυματικών επιδομάτων ΤΑΥΤΕΚΩ.
•Στις 5 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν 11.660.000 ευρώ σε 22.450 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
•Από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν 13.500.000 ευρώ σε 750 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

•23 εκατ. ευρώ σε 46.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
•12 εκατ. ευρώ σε 17.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
•18 εκατ. ευρώ σε 17.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
•160.000 ευρώ σε 2 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμη

Ηχορύπανση: Κάτοικοι παίρνουν υπνωτικά γιατί δεν αντέχουν τον θόρυβο από τα τρένα

Φοιτητική Στέγη: Οι περιοχές της Αθήνας που διαθέτουν κατοικίες με ενοίκιο έως €350 – Η διαθεσιμότητα ανά περιοχή (πίνακες)

Chow Tai Fook Jewellery: Ο μεγαλύτερος κοσμηματοπώλης του Χονγκ Κονγκ γίνεται κορυφαίος στόχος shorting λόγω arbitrage

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα