search icon

Οικονομία

Eπίδομα θέρμανσης: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις (vid)

Στις 14 Ιανουαρίου 2021 λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις για το επίδομα θέρμανσης - Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους

Μια ημέρα περιθώριο θα έχουν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν την αίτηση τους για το επίδομα θέρμανσης στην πλατφόρμα  myΘέρμανση της ΑΑΔΕ. Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021 θα έχουν τη ευκαιρία οι δικαιούχοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις  τους για το επίδομα θέρμανσης.

Το επίδομα θέρμανσης για τη φετινή χειμερινή περίοδο είναι διευρυμένο και θα υπολογιστεί με βάση τον οικισμό που κατοικούν οι ενδιαφερόμενοι. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό πίνακα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 2131621000, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση, ή να στέλνουν e-mail στη διεύθυνση mythermansi@aade.gr.

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης

Φέτος, το επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί σε δύο φάσεις, ανάλογα με τον χρόνο υποβολής των τιμολογίων αγοράς των καυσίμων, ενώ το ύψος του επιδόματος που θα λάβουν οι δικαιούχοι θα κυμαίνεται από 80 ευρώ έως και 650 ευρώ.

Ειδικότερα, η πληρωμή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις ανάλογα με τα τιμολόγια αγοράς και πιο συγκεκριμένα έως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που τιμολογήθηκαν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020, και έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Διαβάστε ακόμη:

Σε δύο στάδια οι εκταμιεύσεις αποζημιώσεων για τα «κουρεμένα» ενοίκια Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου

MyCar της ΑΑΔΕ: Νέα ήθη για πληρωμή τελών ή ακινησία ΙΧ

Πόσο τζίρο έχασε η Jumbo – Τι εκτιμούν Optima Bank και Eurobank Equities

Exit mobile version