search icon

Οικονομία

Φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ – Αλλαγές για κέρδη έως 50.000 ευρώ φέρνει η κυβέρνηση

Η συγκεκριμένη κλήρωση αφορά στα έξοδα που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Σεπτέμβριο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών

Το ποσό των 1.000 ευρώ χαρίζει σε χίλιους τυχερούς η 57η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας, η οποία διενεργήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η συγκεκριμένη κλήρωση αφορά στα έξοδα που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Σεπτέμβριο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση φέρνει αλλαγές στην φορολοταρία, προκειμένου να ευνοήσει αυτούς οι οποίοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα και μεγάλες οικογενειακές ανάγκες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιείται η φορολοταρία αλλάζουν, στην οποία σήμερα σε κάθε κλήρωση 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος, με συνολικό κόστος 12 εκατ. ευρώ ετησίως.

Με το νέο σύστημα, πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα, θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.

Τα βραβεία θα κλιμακώνονται κάθε μήνα και θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ, ενώ τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη λοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα: Στα χέρια λίγων και ισχυρών βρίσκεται το Bitcoin

Αλέξανδρος Δανιηλίδης: Με +25% «σβήνει» τις απώλειες της πανδημίας η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Σκάνδαλο Akazoo: Η κομπίνα που έστησε η ελληνική startup θα της κοστίζει $38,8 εκατ.

Exit mobile version