search icon

Οικονομία

Υπερταμείο: Συνοπτικός απολογισμός πεπραγμένων και δράσεων 2021

Μια συνοπτική παρουσίαση – απολογισμό του έργου του το 2021, εξέδωσε το Υπερταμείο. Ο απολογισμός περιλαμβάνει μια πλήρη επισκόπηση των δράσεων και πεπραγμένων του Ομίλου.  Ειδικότερα αποτυπώνονται τα ορόσημα της περσινής πορείας των θυγατρικών και συμμετοχών  του που έλαβαν χώρα σε συνεργασία με τις Διοικήσεις τους. Περιλαμβάνεται το έργο της κάθε εταιρείας για το 2021 […]

Μια συνοπτική παρουσίαση – απολογισμό του έργου του το 2021, εξέδωσε το Υπερταμείο. Ο απολογισμός περιλαμβάνει μια πλήρη επισκόπηση των δράσεων και πεπραγμένων του Ομίλου.  Ειδικότερα αποτυπώνονται τα ορόσημα της περσινής πορείας των θυγατρικών και συμμετοχών  του που έλαβαν χώρα σε συνεργασία με τις Διοικήσεις τους. Περιλαμβάνεται το έργο της κάθε εταιρείας για το 2021 καθώς και η μετάβαση του ρόλου του Υπερταμείου σε ενεργό μέτοχο.

Μέσα στον προηγούμενο χρόνο υπήρξαν σημαντικά επιτεύγματα, όπως:

 Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, «Το Υπερταμείο προχωρά με μια νέα ομιλική αντίληψη και μια νέα στρατηγική με βάση τρεις αλληλένδετους πυλώνες, την οικονομική ανάπτυξη, τη στήριξη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ενσωματώνει βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και κάνει πράξη την εταιρική αριστεία, επιτυγχάνοντας απτά και σημαντικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα του 2021, παρά τις προκλήσεις, είναι ιδιαίτερα σημαντικά και αποτελούν τη βάση για μια ακόμα πιο αποδοτική χρονιά, φέτος, οπότε θα γίνει πιο ορατός ο ομιλικός μετασχηματισμός και η εφαρμογή της νέας στρατηγικής μας».  

Διαβάστε ακόμα:

Τριπλό πλήγμα στην ελληνική οικονομία από τη ρωσική εισβολή

Συνεχείς βομβαρδισμοί σε Χάρκοβο, Μαριούπολη – Το Κίεβο ζητεί να επιβληθούν και άλλες κυρώσεις στη Ρωσία

Goldman Sachs: Αντιμέτωπες με το σοκ του στασιμοπληθωρισμού λόγω Ουκρανίας οι οικονομίες

Exit mobile version