Οικονομία

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πληρώνονται – Όλες οι ημερομηνίες

  • newsroom


Οι ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων ανάλογα με το ταμείο τους και τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ τους

Aπό αύριο Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, θα ξεκινήσουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τις συντάξεις Ιουνίου, όπως έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ.

Σημειώνεται ότι η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων στους συνταξιούχους πραγματοποιείται πλέον στην ίδια ημερομηνία.

Συγκεκριμένα,

Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η «καλαθομηχανή» που… κόβει (και) χρήμα για τους Μπακς

Kοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ-ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher διακοπών

ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά επαναφορά της καταβολής του επιδόματος στέγασης στους εκμισθωτές κατοικιών