search icon

Τεχνολογία

Οι νικητές του 11ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του NBG Business Seeds

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης ο καθώς και η Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.

Με την καινοτομία, την τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό να βρίσκεται στον πυρήνα της Εθνικής Τράπεζας, ανακοινώθηκαν οι νικητές του 11ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Τράπεζας, το οποίο προσέλκυσε συνολικά 468 συμμετοχές από startups.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης ο καθώς και η Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.

Οι νικητές του 11ου διαγωνισμού NBG Business Seeds

Την πρώτη θέση και τα 20.000 ευρώ κέρδισε η OptiStructure με εκπρόσωπο τον Νικόλαο Καλλιώρα, η οποία προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες σχεδιασμού περιβαλλοντικά αποδοτικών και οικονομικών κατασκευών μέσω βελτιστοποίησης και τεχνητής νοημοσύνης.

Την δεύτερη θέση και τα 10.000 ευρώ κέρδισε η Docandu με εκπροσώπους τους Πέτρο Πανδή, Γιάννη Γεωργόπουλο και Κωνσταντίνο Κόκκοτα, η οποία συνδυάζει την υψηλού επιπέδου παραδοσιακή ιατρική με τις πιο σύγχρονες, και ταυτόχρονα απλές και εύχρηστες, ψηφιακές καινοτομίες όπως για παράδειγμα ο ψηφιακός φάκελος υγείας αλλά και χρήση AI για υποβοήθηση του γιατρού.

Την τρίτη θέση και τα 6.000 ευρώ κέρδισε η Gaming Brotherhood με εκπρόσωπο τον Ιάκωβο Ζουρνατζή, μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου έμποροι και marketeers μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο άμεσα και απλά.

Την τέταρτη θέση και τα 4.000 κέρδισε η Time Is Brain με εκπρόσωπο την Αγγελίνα Κουρούμπαλη, με μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επειγόντων περιστατικών και ειδικά εμφραγμάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Διαβάστε περισσότερα

Bloomberg: Πόσο γρήγορα θα βγει από τη «μηχανική υποστήριξη» η οικονομία της ευρωζώνης

Κτηματολόγιο: Ως τον Δεκέμβριο του 2022 χωρίς πρόστιμα οι εκπρόθεσμες δηλώσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα κέρδισε στο Roland Garros

Exit mobile version