search icon

Τεχνολογία

ΟΑΣΑ τηλεματική για συσκευές iPhone: Οι αλλαγές στο app για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ (pics)

Η νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή OASA Telematics, πλήρως συμβατή με το λειτουργικό iOS, προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, παρέχοντας ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια των οδικών μέσων μαζικής μεταφοράς

Στην ποιοτική αναβάθμιση της εφαρμογής OASA Telematics σε συσκευές iPhone που διαθέτουν τις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού iOS, προχώρησε ο ΟΑΣΑ.  

Η νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή OASA Telematics, πλήρως συμβατή με το λειτουργικό iOS, προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, παρέχοντας ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια των οδικών μέσων μαζικής μεταφοράς σε όλες τις αστικές και περιαστικές γραμμές του συγκοινωνιακού δικτύου, αρμοδιότητας ΟΑΣΑ. 

Ειδικότερα, η νέα έκδοση του app της Τηλεματικής για συσκευές iPhone, η οποία έχει ήδη προωθηθεί στο App Store της Apple, διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 

Σημειώνεται, ότι η νέα εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο (μέσω wifi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας), λειτουργώντας καλύτερα με ενεργοποιημένη την υπηρεσία τοποθεσίας.

Διαβάστε ακόμη

Το «σόλο» ΚΜ και οι δυο εκπλήξεις για τους αγρότες, το ΤΧΣ για την Τράπεζα Πειραιώς, οι παλιές δόξες και τα νέα σφυριά, αναζητείται αγοραστής για την Avramar

Εγνατία: Εντός της Άνοιξης η ανατίμηση των διοδίων με αύξηση της χιλιομετρικής χρέωσης στα 0,04 λεπτά

«Πράσινο» για το project των Αράβων του Αστέρα στη Μύκονο – Επένδυση άνω των 78 εκατ. ευρώ (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version