Συνολικά δέκα ξενοδοχεία έχει αυτή την στιγμή στο χαρτοφυλάκιο υπό τη διαχείρισή της η DHR Services, η οποία δρομολογεί από τη νέα χρονιά και νέες συμφωνίες ανά την Ελλάδα σε συνεργασία με Ελληνες ξενοδόχους αλλά και διεθνή ξενοδοχειακά ονόματα.

Η εταιρεία, η οποία συνδέεται με την οικογένεια Αλεξόπουλου έχοντας και την αποκλειστική διαχείριση της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts του ομίλου, παρέχει αυτή την στιγμή ένα πλέγμα υπηρεσιών στο χώρο της φιλοξενίας με το σχεδιασμό, μελέτη, ξενοδοχειακών και λοιπών τουριστικών εγκαταστάσεων, παροχή υπηρεσιών διοίκησης και διαχείρισης τμήματος ή του συνόλου τουριστικών ή άλλων επιχειρήσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών, πωλήσεων και marketing κ.α..

Η DHR Services είναι πιστοποιημένος διαχειριστής διεθνών ξενοδοχειακών brands και, έχοντας την αποκλειστική διαχείριση της Domotel Hotels & Resorts με επτά ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδιτσα, Σύβοτα, Αράχωβα και Καϊμακτσαλαν και παρουσία στο χώρο από το 1964, επιχειρεί τώρα με τη νέα διοικητική ομάδα περαιτέρω «άνοιγμα» στο χώρο, όπως ανέφερε η κ. Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, συν- ιδρύτρια της εταιρείας στο πλαίσιο σχετικής παρουσίασης, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri Contemporary Hotel.

Οι δύο νέες προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό της  DHR Services, οι κ.κ. Γιάννης Χωμενίδης, διευθύνων σύμβουλος (έχοντας θητεύσει επίσης στον ισπανικό όμιλο Melia, στην IHG group, The Leading Hotels of the World, Rotana κ.α.) και o κ. Μανώλης Γκιάλας, γενικός διευθυντής λειτουργίας (με 25 χρόνια εμπειρίας στον ξενοδοχειακό κλάδο με μακροχρόνια θητεία στον όμιλο Χανδρή), με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της στην Ελλάδα με προοπτική επέκτασης «και στην Κύπρος», σύμφωνα με τους επιτελείς της εταιρείας.

Αυτή την στιγμή η εταιρεία πέραν των ξενοδοχείων του ομίλου Αλεξόπουλου έχει τρείς επιπλέον συμφωνίες, οι δύο στην Κρήτη, για τη μονάδα που φέρει την υπογραφή του ομίλου Radisson αλλά και το ‘’ECO Dome Resort resort’’ με οικολογικά χαρακτηριστικά παρέχοντας και υπηρεσίες camping 5 αστέρων (glamping) και η Τρίτη στη Μύκονο για το Semeli Coast, ενώ παρέχει και υπηρεσίες asset management στα ξενοδοχεία που έχουν περάσει υπό την ιδιοκτησία του ομίλου της Goldman Sachs στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, η DHR Services έχει στα σκαριά αυτή την στιγμή και νέες συμφωνίες με τρίτους σε τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα σε Πειραιά, Πάρο, Κέρκυρα, Χίο, Κώ κ.α. ενώ η στόχευση μελλοντικά αφορά και την αγορά της Κύπρου με έμφαση και τη συνεργασία με θεσμικούς επενδυτές και μεγάλα franchise brands ξενοδοχείων. «Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει πλέον περισσότερο στην ελληνική αγορά και τους Ελληνες ξενοδόχους στο κομμάτι της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών φιλοξενίας και προς αυτή την κατεύθυνση διαπιστώνουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά και από τις δεύτερές γενιές ξενοδόχων», ανέφερε ο κ. Χωμενίδης.

«Επιπλέον, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ξένες αλυσίδες για ένταξη μονάδων ανά την Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα τους και σε αυτό ακριβώς το ενδιαφέρον ανταποκρίνονται τώρα περισσότερο και οι Ελληνες ξενοδόχοι. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα ξένα brands ακολουθούν μία πιο επιθετική πολιτική επέκτασης στην Ελλάδα είμαστε ακόμη στην αρχή, δεδομένου ότι οι ελληνικοί προορισμοί, είτε πρόκειται για resorts είτε και για αστικά ξενοδοχεία προσφέρουν ακόμη μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης για τους ξένους ξενοδοχειακούς ομίλους».

Διαβάστε ακόμη

Πρωτογενές πλεόνασμα 5 δισ. ευρώ και νέα μέτρα στήριξης 2,7 δισ. ευρώ το 2024

Τεχνητή νοημοσύνη: Η άγνωστη μέχρι τώρα τρομακτική «δίψα» της για υδάτινους πόρους

Επανέρχεται η σιδηροδρομική σύνδεση Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ