Πάνω από 10 resorts σε έξι προορισμούς συμπεριλαμβανομένης και της Πορτογαλίας και περαιτέρω επέκταση που περιλαμβάνει την Αθήνα, αλλα και τους δύο premium νησιωτικούς προορισμούς της χώρας, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Αυτό είναι το πλάνο για την αλυσίδα Domes Resorts & Reserves με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Σπανό, η οποία λανσάρει τώρα το νέο «Domes White Coast Milos», το ξενοδοχείο που απέκτησαν πρίν από λίγο καιρό στη Μήλο το δίδυμο της Prodea Investments ΑΕΕΑΠ με την Invel έναντι 18,5 εκατ. ευρώ και θα τελεί υπό τη διαχείριση του ομίλου της οικογένειας Σπανού.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση η Domes κάνει ουσιαστικά και το πρώτο μεγάλο βήμα στις Κυκλάδες, όπου έπονται και νέες κινήσεις σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος.

To «Domes White Coast Milos», που επί του παρόντος συνδέεται με τα «Small Luxury Hotels of the World», θα ανοίξει αργότερα μέσα στο 2023 και διαθέτει 30 πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και πρόσβαση σε τρεις αμμουδιές.

Το ξενοδοχείο, το οποίο μέσα στην επόμενη διετία, έως το 2025 θα επεκταθεί και θα φτάσει συνολικά τις 130 σουίτες μετά από ένα εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης αρκετών εκατομμυρίων ευρώ θα αποτελέσει σύμφωνα με τον ίδιο τον CEO της Domes κ. Γιώργο Σπανό, το πρώτο μεγάλο βήμα αφενός για να ενισχύσει η Domes την παρουσία σε έναν κορυφαίο προορισμό όπως οι Κυκλάδες αφετέρου «να βάλει σε πιο σταθερές βάσεις τη συμμαχία με την Invel και την Prodea».

Επισημαίνεται εδώ ότι σε αυτή τη φάση η Domes έχει παρουσία σε προορισμούς όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Μήλος, η Χαλκιδική και η Πορτογαλία (Αλγκάρβε), όπου το «Domes Lake Algarve» στον κόλπο της Βιλαμούρα θα λειτουργεί από φέτος κάτω από την ομπρέλα των «Autograph Collection hotels» του ομίλου Marriott.

Τον ερχόμενο Απρίλιο ανοίγει για τον όμιλο και το «Domes Noruz Kassandra» στη Χαλκιδική, το δεύτερο κατά σειρά για το concept της «Νoruz» με ένα συνδυασμό διαμονής και beach club, μετά το Domes Noruz Chania, Autograph Collection που λετουργεί στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής που θα απευθύνεται σε ενήλικες διαθέτει 182 κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων και των Bungalows και αποτελεί νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου με σκοπό να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες για το concept της Noruz.

Μέχρι στιγμής το χαρτοφυλάκιο του ομίλου περιλαμβάνει πέντε resorts πολυτελείας που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και πέντε μόνο για ενήλικες (Domes of Elounda/ Autograph Collection και Domes Zeen Chania/ a Luxury Collection Resort στην Κρήτη, Domes Miramare/ a Luxury Collection Resort καθώς και Domes of Corfu/ Autograph Collection στην Κέρκυρα, Domes White Coast Milos στη Μήλο, τα δύο ξενοδοχεία υπό το concept των Aulus σε Ζάκυνθο και Ελούντα, τα δύο υπό το concept των Noruz σε Χανιά και πλέον και Κασσάνδρα και το ξενοδοχείο στην Πορτογαλία, το Domes Lake Algarve).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες από την 5άστερη αλυσίδα, η Domes θα λειτουργήσει επίσης στην Κέρκυρα το Domes Maison σε ένα αυθεντικό αρχοντικό του 1903 που θα λειτουργεί ως ένας χώρος φιλοξενίας συνδυάζοντας υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design. Παράλληλα θα αποτελεί σταθμό για τους επισκέπτες των άλλων ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου στο νησί της Κέρκυρας, του Domes of Corfu, Autograph Collection και του εμβληματικού Domes Miramare, a Luxury Collection Resort κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Φεύγουν τα χιόνια από την Αττική – Έντονα φαινόμενα σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Μάικλ Τζόρνταν: Πώς το Νο1 brand στην ιστορία του αθλητισμού έχτισε περιουσία 2,2 δισ. δολαρίων

ΔΕΔΔΗΕ: Κίνδυνος νέου εκτροχιασμού του διαγωνισμού των έξυπνων μετρητών ύψους €1,1 δισ.