Νέα ξενοδοχεία κάτω από τα brands Cook’s Club και Casa Cook σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς ετοιμάζει για τη θερινή σεζόν του 2022 η Fosun Tourism Group, η οποία έχει συμπεριλάβει τη χώρα μας στις αγορές της Μεσογείου όπου θα δώσει έμφαση την ερχόμενη διετία.

Το περασμένο καλοκαίρι ο κινεζικός όμιλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επαναφέρει τα brand της Cook, Cook’s Club και Casa Cook, με παρουσία και στη χώρα μας, τα οποία απέκτησε μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού κολοσσού της Τhomas Cook τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ακριβώς στο πλαίσιο αυτό έρχεται το Μάιο του 2022 το δεύτερο Cook’s Club στη Ρόδο, μετά το Cook’s Club City Beach Rhodes που πρωτολανσαρίστηκε το 2019. Το νέο Cook’s Club Ialysos Rhodes θα διαθέτει συνολικά 83 δωμάτια, θα είναι για ενήλικες και θα αποτελέσει το πρώτο νεόκτιστο Cook’s Club ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Η συλλογή των ξενοδοχείων Cook’s Club περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ισπανία, η Τουρκία και η Αίγυπτος.

Η λειτουργία του Cook’s Club Ialysos Rhodes αλλά και του Cook’s Club Corfu το 2022 θα σηματοδοτήσει την αύξηση του αριθμού των ξενοδοχείων κάτω από το συγκεκριμένο brand στα 10.

Σημειωτέον ότι το brand ‘’Cook’s Club’’ είχε πρωτολανσαριστεί από την Thomas Cook λίγο πριν την κατάρρευσή της, εν έτει 2018 και μάλιστα το πρώτο ξενοδοχείο ήταν αυτό στην Κρήτη, στην περιοχή της Χερσονήσου τον Ιούνιο του 2018.

Eν τω μεταξύ, επίσης για τη σεζόν του 2022, από τον Μάιο προετοιμάζεται και η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου, υπό το brand ‘’Casa Cook’’ αυτή τη φορά, στη Σάμο που έρχεται να προστεθεί στα νέα ξενοδοχεία της αλυσίδας, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Το νέο boutique ξενοδοχείο Casa Cook Samos, που βρίσκεται κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, είναι σε σχέδια τoυ αρχιτεκτονικού γραφείου Block 722 και θα διαθέτει 128 δωμάτια.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, δανείζεται από τις καμάρες των σπιτιών της Σάμου και είναι το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας που κτίζεται από την αρχή μετά το Casa Cook El Gouna στην Αίγυπτο το 2019.Κάτω από το brand Casa Cook εντάσσονται τώρα συνολικά τέσσερα ξενοδοχεία, σε Ελλάδα (Ρόδο αλλά και το νέο της Σάμου) και δύο ακόμη στην Αίγυπτο.

Tα Casa Cook Hotels όπως και τα Cook’s Club αποτελούν μέλος του Fosun Tourism Group με τον κινεζικό όμιλο να έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να τριπλασιάσει το διεθνές του χαρτοφυλάκιο με το brand της Cook- συμπεριλαμβανομένης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Εως το τέλος Ιουλίου, τα brands της Casa Cook και Cook’s Club επαναλειτούργησαν σε 11 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου σε Ελλάδα (Ρόδο, Κω, Κρήτη), Τουρκία, Ισπανία, Βουλγαρία και Αίγυπτο με στόχο το εν λόγω χαρτοφυλάκιο μαζί και με το σήμα Cook’s Home, να φτάσει διεθνώς τουλάχιστον τα 30, συμπεριλαμβανομένων και των 11 που έχουν ήδη επαναλειτουργήσει.

Οι δυο αλυσίδες δημιουργήθηκαν από την Thomas Cook που κατέρρευσε το 2019 και αποκτήθηκαν από την κινεζική Fosun Tourism Group έναντι 12,7 εκατ. ευρώ.

Tο Casa Cook είναι ένα βραβευμένο brand boutique ξενοδοχείων που δίνει έμφαση στο σχεδιασμό, το υψηλής ποιότητας φαγητό και την ευεξία.

Αντίστοιχα, το Cook’s Club αποτελεί μια αλυσίδα beach hotels, που σχεδιάστηκε για τη νέα γενιά ταξιδιωτών που «αποζητούν διασκέδαση, ζωντανές διακοπές σε ξενοδοχεία που έχουν σύγχρονο design», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

«Μεγάλος αδελφός» στα πρατήρια και την αγορά καυσίμων

H VW αναστέλλει την παραγωγή στα ηλεκτρικά μοντέλα της λόγω έλλειψης ημιαγωγών

Στις τράπεζες οι συμβάσεις από το ΥΠΟΙΚ για τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης