Σε υποβρύχιες φωτογραφήσεις έχει προχωρήσει ο δήμος Αλοννήσου στο πλαίσιο των γαμήλιων τελετών, που διοργανώνει, προκαλώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους επισκέπτες να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό του νησιού των Σποράδων.

«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης. Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», δήλωσε ο δήμαρχος.

Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο «άλμπουμ» υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.

Διαβάστε ακόμη

Γιατί δεν αυξάνονται οι μισθοί στην Ελλάδα και πώς θα αλλάξει αυτό (γραφήματα)

Deutsche Bank: Ελληνική οικονομία και τράπεζες οι ευνοημένοι του πακέτου «Νext Generation EU»

Πλειστηριασμοί: Τι «κλήρωσε» για Ramino, Palmie bistro και Κέντρο Αθηνών (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ