Ο Νικόλας Χρυσανθόπουλος, Chief of Corporate Center της Alpha Bank, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του στα μέσα του Φεβρουαρίου 2024 και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός του τραπεζικού τομέα, διατηρώντας παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα στρατηγικής προς τον CEO και την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας.

O CEO του Ομίλου, Βασίλης Ψάλτης δήλωσε σχετικά: «Ο Νικόλας υπήρξε πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Alpha Bank καθ’ όλη τη διάρκεια της 24χρονης καριέρας του στον Όμιλο, αλλά και έμπιστος προσωπικός μου σύμμαχος στη 16ετή και πλέον συνεργασία μας, μετατρέποντας πολλές προκλήσεις σε επιτυχίες. Η στρατηγική του σκέψη, η απαράμιλλη ικανότητά του να διαχειρίζεται και να φέρνει εις πέρας με επιτυχία απαιτητικές συναλλαγές και, φυσικά, η αστείρευτη ενέργειά του συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του Μετασχηματισμού της Τράπεζας και στην επιστροφή της σε σταθερή κερδοφορία.

Tο επόμενο βήμα στην επαγγελματική του εξέλιξη έρχεται ως φυσικό επακόλουθο των δεξιοτήτων και της εμπειρίας του και επιβεβαιώνει τη διαρκή διάθεσή του να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον αγαπητό μου φίλο Νικόλα για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στην Τράπεζα και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μελλοντική του σταδιοδρομία».

Διαβάστε ακόμη 

ΤΑΙΠΕΔ: Εξόρμηση στην Ινδία με αιχμή επενδύσεις σε υποδομές – logistics

ΔΕΗ: Ενεργειακή ασπίδα για την Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά για να μην «σβήσουν» τα φώτα

Kαι νέο ξενοδοχείο σε διατηρητέο δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ