Τράπεζες

Attica Bank: Απολύτως αβάσιμη η ενημέρωση από πηγές εκτός τράπεζας

  • newsroom


Η τράπεζα σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι μόνο η ίδια ενημερώνει, αρμοδίως, το επενδυτικό κοινό για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν «με εγκυρότητα και υπευθυνότητα»

Την προσοχή του επενδυτικού κοινού εφιστά με μία νέα ανακοίνωσή της η Attica Bank, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε διάψευση δημοσιευμάτων τα οποία τη φέρουν ως υποψήφια προς «απορρόφηση» από άλλον ελληνικό τραπεζικό όμιλο.

Στη νέα ανακοίνωσή της η τράπεζα ξεκαθαρίζει ότι αληθείς είναι οι ανακοινώσεις που πραγματοποιεί η ίδια και όχι τρίτες πηγές, τις οποίες, πάντως, δεν κατονομάζει.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της Τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδικά αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης. Η Attica Bank, με σεβασμό πάντα προς το επενδυτικό κοινό, συνεχίζει να ενημερώνει μέσω κάθε πρόσφορου μέσου με εγκυρότητα και υπευθυνότητα. Οποιαδήποτε διαφορετική ενημέρωση από τρίτες πηγές είναι απολύτως αβάσιμη».

Διαβάστε ακόμα

Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου: Συνάντηση με Μητσοτάκη, Δένδια – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Παναγιώτης Σταμπουλίδης: Ένας κατάλληλος για ειδικές αποστολές άνθρωπος της αγοράς στο ΤΑΙΠΕΔ

Η ονοματολογία για το τουριστικό συγκρότημα Καψή στην Κρήτη