Το έμμεσο ποσοστό μετοχών που διατηρούν οι Motor Oil και Ιωάννης Βαρδινογιάννης στην Optima Bank δίνει στη δημοσιότητα η διοίκηση της τράπεζας, μετά την ολοκλήρωση της Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς (IPO) και την επίσημη είσοδο στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Συγκεκριμένα:
- Ο συνολικός αριθμός μετοχών, τις οποίες κατέχει έμμεσα η MOTOR OIL (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E., μέσω της 100% θυγατρικής της IREON INVESTMENTS LTD, ανέρχεται σε 6.602.168, δηλαδή σε ποσοστό 8,959% επί του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών (73.694.142).
- Ο συνολικός αριθμός μετοχών, τις οποίες κατέχει έμμεσα ο Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης, μέσω των ελεγχόμενων εταιριών: CANELO HOLDINGS LIMITED (κάτοχο 4,298,167 μετοχών της Εταιρείας ήτοι 5,832%) – BAYNOUN LIMITED με έδρα το Gibraltar (κάτοχο 1,890,000 μετοχών της Εταιρείας ήτοι 2,565%) – BAYNOUN LIMITED με έδρα την Κύπρο (κάτοχο 1,057,358 μετοχών της Εταιρείας ήτοι 1,435%), ανέρχεται σε 7.245.525, δηλαδή ποσοστό 9,832% επί του συνόλου (73.694.142).
Διαβάστε ακόμα
Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει πετρέλαιο, χρυσό, δολάριο και γεν (γραφήματα)
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.