Τη διοργάνωση μονομαχίας μεταξύ του ιδίου και του Χάρη Δούκα ζήτησε από την ΕΡΤ ο Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τις θέσεις τους για την Αθήνα «Ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το debate ανάμεσα στους δύο υποψηφίους δημάρχους αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ενώ αύριο οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων αναμένεται να έχουν συνάντηση με την ΕΡΤ προκειμένου να καθοριστεί η διαδικασία και οι κανόνες.

Επιπλέον, επίσης αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο κ. Δούκας αναμένεται να συναντηθεί με τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του νυν Δημάρχου, όπου επισημαίνεται επίσης:

«Σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. «Είμαστε, άλλωστε, δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».

 

 

Η απάντηση του Χάρη Δούκα- ο οποίος είχε ζητήσει από την ΕΡΤ τη διοργάνωση τηλεμαχίας στην οποία θα συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι από το δημοκρατικό τόξο στον πρώτο γύρο- ήταν άμεση: «Χαίρομαι πολύ που ο κ. Κώστας Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debat. Τα λέμε εκεί.»

Διαβάστε ακόμη

Το Μαξίμου χαίρεται και ετοιμάζει το τελικό χτύπημα, ο Κασσελάκης… αναστοχάζεται, η Εθνική Τράπεζα ετοιμάζεται και η μαρίνα στη Βουλιαγμένη πουλάει… χρυσάφι

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τον β’ γύρο

Στην καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κλόντια Γκόλντιν το Νόμπελ Οικονομίας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ