Συμπρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας στο ΕΛΚ αναλαμβάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά εντός της οικογένειας του ΕΛΚ με μόνο στόχο την προώθηση των συμφερόντων των Ευρωπαίων αγροτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν δημιουργηθεί από την κλιματική κρίση και αυτή τη νέα περίοδο», αναφέρει σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Αυγενάκης.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Στην ανάρτηση ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

Τιμητική θέση για την Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Προέδρου του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και του Γενικού Γραμματέα, Θανάση Μπακόλα, να αναλάβω συμπρόεδρος του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας του ΕΛΚ. Η πρόταση αυτή αποτελεί προσωπική τιμή και δέσμευση για την συνέχεια των αγώνων προς όφελος των Ευρωπαίων αγροτών.

Η θέση αυτή επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθειά μας για την αξιοποίηση των σημαντικών προοπτικών, αλλά και την αντιμετώπιση των σύνθετων προκλήσεων του πρωτογενή τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κυρίως την αφοσίωση μας στον διάλογο και την συνεργασία όπως αντανακλάται από την αναβάθμιση της αγροτικής διπλωματίας.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά εντός της οικογένειας του ΕΛΚ με μόνο στόχο την προώθηση των συμφερόντων των Ευρωπαίων αγροτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν δημιουργηθεί από την κλιματική κρίση και αυτή τη νέα περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Οικογένεια Τσαντίλη: Οδεύουν ξανά προς το σφυρί οι εξοχικές κατοικίες στην Αυλίδα 

ΕΚΤ: Έφτασε η ώρα για μείωση επιτοκίων μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις ρεκόρ

Το τελικό push για κάλπη (και όχι μπάνιο), το Κασελλάκης ΙΧ κόμμα και ο Τσίπρας,το deal done της ΤΕΡΝΑ, η μάχη για τα κόκκινα της PQH και η προεκλογική αναστολή των σφυριών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ