Πολιτική

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

  • newsroom


Πολιτική κυριαρχία Μητσοτάκη και ΝΔ, δεύτερος ο Ανδρουλάκης σε δημοφιλία

Ιδιαίτερα ορατή είναι η επίδραση των μέτρων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, αφού σημειώνεται βελτίωση των δεικτών που αφορούν στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας για το tomanifesto.gr, η κυβέρνηση φαίνεται να κερδίζει το χαμένο έδαφος μετά τις παρεμβάσεις για το ρεύμα, ενώ τόσο η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 10 μονάδες ενώ ταυτόχρονα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό όσον αφορά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγούνται στη δημοφιλία με θετικές απόψεις 47.8% και 44.4% αντίστοιχα ( 51% και 43.1% οι αρνητικές απόψεις αντίστοιχα). Ο Αλέξης Τσίπρας με 30.9% θετικές απόψεις έναντι 64.1% αρνητικές απόψεις και ο Δ. Κουτσούμπας με 29.9% θετικές απόψεις έναντι 68.9% αρνητικές καταλαμβανουν την τρίτη και τέταρτη θέση. Ακολουθούν οι Κ. Βελόπουλος και Γ. Βαρουφάκης με 20.1% και 18.2% θετικές απόψεις έναντι 74.7% και 76.9% αρνητικές απόψεις αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr