Τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου, γνωστοποίησαν οι πολιτικοί αρχηγοί, με τις κάλπες να ανοίγουν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (εκλογικό τμήμα 164), θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κρήτη.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας).

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη 

Έβγαλαν ξαπλώστρες και μεταλλικές κατασκευές από το beach bar στη Ρόδο

Θεοδώρα Γκλύξμπουργκ: Από την «Τόλμη και Γοητεία» στα σκαλιά της εκκλησίας (pics + vid)

Κυριάκος Ανδρέου (PwC): «Δημιουργούμε το τοπίο εργασίας του μέλλοντος μαζί με τους ανθρώπους μας»

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ