Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Ολλανδού επιχειρηματία Χένρι Χόλτερμαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Χόλτερμαν μέσω της Reggeborgh Invest έχει επενδύσει στην Ελλάκτωρ, όπου ελέγχει ποσοστό της τάξης του 30%, ενώ κατά το παρελθόν ήταν και μέτοχος στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η Ελλάκτωρ είναι σε σύγκρουση με τους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Ιωάννη Καϋμενάκη, οι οποίοι επίσης ελέγχουν περίπου το 30% του μετοχικού κεφαλαίου.

Κατά καιρούς ο κ. Χόλτερμαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλες επενδύσεις, μεταξύ άλλων και για τον τραπεζικό τομέα.

Ο Ολλανδός επιχειρηματίας με τον Πρωθυπουργό φέρεται να συζήτησαν γενικά επιχειρηματικά θέματα, καθώς και ζητήματα επενδύσεων.

H ανακοίνωση της εταιρείας

«Σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο CEO της Reggeborgh Invest B.V. κ. Χένρι Χόλτερμαν.

Θέματα της συζήτησης ήταν οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα, και στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρόν.

Είναι πλήρως αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού μεμονωμένα διαδικτυακά σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ».

Διαβάστε ακόμα

Τι ψάχνει στην Ελλάδα ο κληρονόμος του Mr IΚΕΑ – Ο ρόλος της e-eat (pics)