Νευρικότητα προς πάσα κατεύθυνση εκλύεται από την νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η σημερινή πρεμιέρα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» που αποχώρησαν, εντείνει τον προβληματισμό στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συλλογική, αλλά και προσωπική επιβίωση των κομματικών πρωταγωνιστών της.

Στην εικόνα κατήφειας που μοιράζονται βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους τις τελευταίες ώρες, στο επίκεντρο βρίσκονται οι δημοσκοπήσεις, αλλά και οι όποιες απόπειρες ανασυγκρότησης του κόμματος, οι οποίες, ωστόσο, παραμένουν ακόμη ζητούμενο. Ήδη η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, προεξόφλησε πως το εγχείρημα των «11» δεν θα πετύχει, λέγοντας πως «το αίτιο της αποχώρησης δεν έχει να κάνει με τη διαδικασία εκλογής, αλλά με το αποτέλεσμα. Όλο αυτό μοιάζει με άρνηση αποδοχής της ήττας τους».

Την ίδια στιγμή, αιχμές για λάθη και παραλείψεις τα προηγούμενα χρόνια αφήνει για πρώτη φορά δημόσια -«φωτογραφίζοντας» τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα- ο Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr