Με τον Στέφανο Κασσελάκη συναντήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πριν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον απόηχο της συνέντευξης που παραχώρησε ο δεύτερος το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Όπως διαρρέεται από την Κουμουνδούρου, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει πίσω τις διαγραφές των στελεχών του κόμματος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι θα μεριμνήσει.

«Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Νομίζω ότι ήταν σε παρά πολύ καλό κλίμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξερχόμενος από την Κουμουνδούρου. «Του εξήγησα όμως ότι, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να υπάρχει καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές», επισήμανε και πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τον άκουσε «μάλλον με θετικό τρόπο».

Το σημερινό ραντεβού είχε κλειστεί στην Αμερική, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Ευκλειδη Τσακαλώτο για να βρεθούν σήμερα, μη έχοντας προχωρήσει στις διαγραφές. «Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό», ανταπάντησε, κατά πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμη

Blue Lagoon: Η απόλυτη εμπειρία της Ισλανδίας στα πιο διάσημα ιαματικά νερά του κόσμου

Απεργία στη Ford: Συμφωνία – ορόσημο για αύξηση 25% στους μισθούς (tweet)

Prodexpo: Μεγάλη η συνεισφορά στο ΑΕΠ από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ