Λίγες ημέρες αφότου, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Έλον Μασκ, κατέθεσε την πρόταση εξαγοράς του Twitter, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θέλησε να αστειευτεί αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια και τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο  Μασκ έγραψε χαρακτηριστικά: «Στη συνέχεια, θα αγοράσω την Coca-Cola για να βάλω και πάλι μέσα κοκαΐνη», αναφερόμενος στην αρχική συνταγή του δημοφιλούς αναψυκτικού το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 1886 ως τονωτικό για διάφορες παθήσεις.

 

Είναι γεγονός ωστόσο, πως το Twitter δεν μπορεί φυσικά, να συγκριθεί με την κορυφαία εταιρεία αναψυκτικών στο κόσμο η κεφαλαιοποίηση της οποίας ξεπερνά τα 284 δισεκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ για πρώτη φορά, είχε αστειευτεί για την εξαγορά του Twitter το 2017, όταν αντάλλασσε tweets με τον κωμικό Ντέιβ Σμιθ.

Αυτή τη στιγμή, η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη αγγίζει τα 253 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ο αντίπαλός του και Νο.2 στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος αξίζει 162 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης

Φυσικό αέριο: Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προετοιμάζεται ακόμα και για δελτίο

Κυβερνοασφάλεια: Ελληνικά deals και επενδύσεις με φόντο τα δισ. της παγκόσμιας αγοράς