Όταν είμαστε νέοι, όλοι ονειρευόμαστε ότι κάποια στιγμή στην ζωή μας θα γίνουμε πλούσιοι και πετυχημένοι. Τρανό παράδειγμα ο Zούκερμπεργκ, ο οποίος πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα λίγο νωρίτερα. Μια νέα έρευνα ωστόσο, αποκάλυψε ποια είναι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος.

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που κυκλοφόρησε η Betway Insider, βρέθηκε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος για πρώτη φορά είναι τα 37, ενώ συγχρόνως αποκάλυψαν ότι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος είναι κοντά στα 51.

Έτσι, αν δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί, τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το πρώτο εκατομμύριο;

Διαπιστώθηκε ότι ο ταχύτερος τρόπος για να μπείτε στο κλαμπ των έξι ή ακόμη και των εννέα μηδενικών, είναι με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Απλά κοιτάξτε τον Τζεφ Μπέζος, τον Mπιλ Γκέιτς ή τον Έλον Μασκ – και οι τρεις τιτάνες της τεχνολογίας.

Αν και μόνο τα 2/3 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου έχουν πτυχίο, οι περισσότεροι έχουν επιλέξει τον κλάδος της μηχανικής. Και πιο είναι το Πανεπιστήμιο που πιθανώς θα σας κάνει έναν δισεκατομμυριούχο; Παραδόξως, το Χάρβαρντ.

Έτσι, εάν θέλετε να αυξήσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και είστε κάτω των 37, επενδύστε στην τεχνολογία, γίνετε επινοητικός και ίσως να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο για να πάρετε ένα πτυχίο στη μηχανική. Αν ωστόσο είστε άνω των 37, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να φτάσετε στο 1 δισεκατομμύριο πριν τα 51.