Η ιδέα που είχε μια εταιρεία στο Τέξας για να γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας της ίσως δεν είναι και τόσο ασυνήθιστη, καθώς επέλεξε να κυκλοφορήσει ένα άρωμα που να την αντιπροσωπεύει. Και βέβαια το άρωμα αυτό θα έπρεπε να είναι συναφές με το αντικείμενό της και κάπου εδώ αρχίζουν τα ασυνήθιστα, καθώς η Wright Brand δραστηριοποιείται στη συσκευασία κρέατος.

Το Wright N°100 είναι το άρωμα που κυκλοφόρησε η εταιρεία Wright Brand και μυρίζει μπέικον. Όπως μεταδίδει το CNN επικαλούμενο την ανακοίνωση της Wright οι πραγματικοί λάτρεις του μπέικον θα μπορούν να αγοράσουν το άρωμα με τη μυρωδιά του κρέατος έναντι 19,22 δολαρίων στον ιστότοπο της Wright (από εκεί και η φωτογραφία).

Το νέο άρωμα λανσάρεται ως unisex και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ann Gottlieb, η οποία έχει δημιουργήσει αρώματα για πελάτες όπως η Britney Spears, η Victoria’s Secret και ο Calvin Klein. Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση το άρωμα δεν είναι καθαρό μπέικον: Το Wright N°100 περιέχει νότες από μπέικον, applewood, περγαμόντο, λευκό πατσουλί, σανταλόξυλο και σιρόπι σφενδάμου.

«Μια φορά γινόμαστε 100 και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να γιορτάσουν την εκατονταετηρίδα μας μαζί μας», δήλωσε ο Cal Tharp, διευθυντής της Wright Brand, στο CNN. «Και βέβαια πολύ λίγα πράγματα είναι περισσότερο εθιστικά από τη μυρωδιά του μαγειρεμένου μπέικον (στον φούρνο -όπως συστήνουμε)».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας «Ένα από τα πράγματα που κάνει το μπέικον της Wright Brand ξεχωριστό είναι ότι είναι πραγματικά καπνιστό σε ξύλο, οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην κλείσουμε σε ένα μπουκάλι το πραγματικό άρωμα που μας χαρακτηρίζει ώστε να επιτείνουμε την αισθητηριακή εμπειρία του μπέικον μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το άρωμα περιέχει επίσης μια νότα από Mousse de Saxe, έναν συνδυασμό δέρματος και βανίλιας που ήταν δημοφιλής το 1922, το έτος ίδρυσής της. Η Wright Brand εξαγοράστηκε το 2001 από την Tyson Foods το 2001.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς αντιμετωπίζουν οι γερμανικοί κολοσσοί την έλλειψη φυσικού αερίου (pics)

Γνωρίστε τον άνθρωπο που έχασε τα περισσότερα λεφτά στην Ιστορία από κρυπτονομίσματα (pics)

Power Pass, Fuel Pass, Αλλάζω συσκευή: Προϋποθέσεις, ημερομηνίες, ποσά