Πακέτο μετοχών, συνολικής αξίας 30,4 εκατ. ευρώ, «πέρασε» στις 3.10 το μεσημέρι στην Epsilon Net. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για 4.065 εκατομμύρια μετοχές, οι οποίες άλλαξαν «χέρια» στην τιμή των 7,49 ευρώ. 

Το εν λόγω πακέτο σχετίζεται με την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Epsilon Net και Εθνικής Τράπεζας, η οποία προέβλεπε την αγορά του 7,5% των μετοχών της εταιρείας από το τραπεζικό ίδρυμα. 

Η συμφωνία εμπεριείχε και την αίρεση απόκτησης ενός επιπλέον 7,5% από την ΕΤΕ σε διάστημα τριών ετών. 

Το deal προέβλεπε, επίσης, την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών.

Ας σημειωθεί ότι, πριν τη σημερινή συναλλαγή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Μίχος, ήλεγχε το 62,91% των μετοχών, ενώ το fund Barca Global Master ακολουθούσε με ποσοστό 8,09%.  

Σήμερα, η μετοχή της Epsilon Net στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι σταθερή στα 8,09 ευρώ, καταγράφοντας άνοδο κατά 26% μέσα στο 2023. 

Διαβάστε ακόμα

Η Ζωή-Τζόαν Μπαέζ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι στραβές του ΤΑΙΠΕΔ και η Αττική Οδός, ο εμφύλιος NN και Metlife και ο Αστέρας αποκτά delivery

Πώς σχεδιάζει ο Βασίλης Ψάλτης να «χτίσει» τη νέα Alpha Bank – Οι 6 προτεραιότητες έως το 2025

Έκλεισε η συμφωνία της First Sentier με τις πιστώτριες τράπεζες

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ