Ισχυρές απώλειες στη Wall Street, με τις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου να ασκούν πιέσεις και το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στις αποδόσεις των ομολόγων.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 323,54 μονάδες στις 34.002,92 μονάδες, παρά τα μεγάλα κέρδη της Merck. Ο S&P 500 σημείωσε πτώση 1,3% στις 4.300,46. Ο δείκτης Nasdaq δέχτηκε τις μεγαλύτερες πιέσεις χάνοντας 2,1% στις 14.255,48 μονάδες.

Πιέσεις δέχτηκαν οι μετοχές των τεχνολογικών κολοσσών όπως η Apple, η Nvidia, η Amazon και η Microsoft. Ισχυρές απώλειες και για τη μετοχή της Facebook οι οποίες κατάφεραν να περιορίσουν τις ενδοσυνεδριακές απώλειες του 6% που κατέγραφε νωρίτερα, για να τερματίσει στο -4,9% μετά το παγκόσμιο blackout.

Η Tesla αυξήθηκε κατά 0,8% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας αυτό το Σαββατοκύριακο ότι παρέδωσε 241.300 ηλεκτρικά οχήματα κατά το τρίτο τρίμηνο, αρκετά πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η μετοχή της Merck κέρδισε 2,1%. Αύξηση και για τη μετοχή της Southwest, η οποία ενισχύθηκε κατά 1,3%.

Οι ενεργειακές μετοχές αυξήθηκαν επίσης εν μέσω της αύξησης των τιμών του πετρελαίου. Η Exxon Mobil κέρδισε 1,3% και η ConocoPhillips ενισχύθηκε κατά 2%.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη Βρετανία: Πώς το Brexit μετατράπηκε σε δυστοπία – Οι ουρές για βενζίνη και τα άδεια ράφια

Ζούκερμπεργκ: Πόσα δισεκατομμύρια έχασε από το #facebookdown

VICKO: Ισχυρά «αντισώματα» για την ελληνική «Zara Home»