Αγορές

Wall Street: Στις 270 μονάδες ο Dow Jones – Ιστορικό ρεκόρ για τον S&P 500

  • newsroom


Οι μετοχές του κλάδου ταξιδιού συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών σημείωσαν άνοδο μετά τις δυσκολίες της περασμένης εβδομάδας

Ενισχυμένοι έκλεισαν την Πέμπτη οι δείκτες της Wall Street, ενώ ο δείκτης S&P 500 σημείωσε νέο ιστορικό ρεκόρ, καθώς οι μετοχές ενέργειας και ταξιδιών ανέκαμψαν, μετά την έκθεση για την αγορά εργασίας.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones αυξήθηκε 271,58 μονάδες, ή 0,8%, για να κλείσει στις 35.064,25 μονάδες. Ο S&P 500 ανέβηκε 0,6% για να τερματίσει σε νέο ιστορικό υψηλό στις 4.429,10 μονάδες. Ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,8% στις 14.895,12 μονάδες.

Οι μετοχές του κλάδου ταξιδιού συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών σημείωσαν άνοδο μετά τις δυσκολίες της περασμένης εβδομάδας. Η μετοχή της American Airlines αυξήθηκε περισσότερο από 7%, ενώ οι μετοχή της Caesars Entertainment σημείωσε άνοδο άνω του 6%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι τίτλοι των Salesforce.com (+2,4%) και Walt Disney (+2,1%) ενώ την μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές των UnitedHealth (-2,5%) και Procter & Gamble (-0,1%).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΜΗΕ: Μπαίνει σε εφαρμογή σχέδιο για κυλιόμενες διακοπές ρεύματος στην Αττική

Πύρινη κόλαση σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία – Δεκάδες μέτωπα σε όλη τη χώρα (vid) (upd) (pics)

Εθνική: «Τρέχει» για δείκτη ΜΕΑ 6% το 2022 – Μυλωνάς: Μόλις το 3% των δανείων από moratoria δεν εξυπηρετείται