Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ό Λίρι πιστεύει ότι μόνο οι εμβολιασμένοι επιβάτες θα πρέπει να επιτρέπεται να πετούν, σύμφωνα με την Telegraph.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας αντεπιτέθηκε κατά του μέτρου υποχρεωτικότητας στην Αυστρία και τη Γερμανία σε συνέντευξή του. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» για τους ανθρώπους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο χωρίς βάσιμο λόγο.

«Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι, δεν θα πρέπει να σας επιτραπεί η εισαγωγή στο νοσοκομείο, δεν θα πρέπει να σας επιτραπεί να πετάξετε, δεν θα πρέπει να σας επιτραπεί η είσοδος στο μετρό του Λονδίνου και δεν θα πρέπει να σας επιτραπεί να μπαίνετε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ή είτε το φαρμακείο σας», είπε εμφατικά.

Η μετάλλαξη Όμικρον διέψευσε για άλλη μια φορά τις ελπίδες του ταξιδιωτικού τομέα για ανάκαμψη, καθώς ένα νέο κύμα περιορισμών οδηγεί τους επιβάτες να ακυρώνουν ή να καθυστερούν τις κρατήσεις ταξιδιών. Ο O’Leary είπε ότι η Ryanair αναμένει να πετάξουν 10% λιγότεροι επιβάτες τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Είπε ότι αναμένει επίσης ότι οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι «αδύναμοι», εάν συνεχιστεί η αβεβαιότητα σχετικά με τους περιορισμούς ή εάν επιβληθούν νέα μέτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θέλει να «χαλάσει» τα φετινά Χριστούγεννα – Φόβοι εξαιτίας έλλειψης προϊόντων

Έλον Μασκ: Το (πιο αμφιλεγόμενο) Πρόσωπο της Χρονιάς μίλησε στους Financial Times

Ο εμβληματικός χρυσοχόος αφηγείται ιστορίες με Έλληνες διάσημους και τη Σάρον Στόουν