Οι Shelly και Marilyn Fireman πήγαιναν διακοπές στην Τοσκάνη για περισσότερα από 30 χρόνια. Κάποτε, ξεκίνησαν να αναζητούν ένα σπίτι προς ενοικίαση.

Το αγαπημένο τους μέρος για να μείνουν βρισκόταν στα βορειοδυτικά της περιοχής, στους λόφους μεταξύ Lucca και Versilia. Το ζευγάρι επισκεπτόταν το συγκεκριμένο μέρος για την κουλτούρα, την αισθητική αλλά και για έμπνευση σχετικά με το επάγγελμά τους, τη μαγειρική. Το 1998, οι ιδιοκτήτες του Bond 45  και  του Cafe Fiorello αγόρασαν ένα εξοχικό σπίτι στην πόλη Camaiore – μια βίλα με ιστορία 300 ετών που βρίσκεται ανάμεσα στις Άλπεις Apuan και την Τυρρηνική θάλασσα.

«Ήταν πάντα διακοπές εργασίας, αλλά για εμάς η δουλειά σημαίνει φαγητό, οπότε δεν είναι πολύ κακό», ανέφερε η Marilyn Fireman στο Bloomberg. «Συναντιόμασταν εκεί με τους σεφ μας, βρίσκαμε νέες συνταγές και ιδέες και στη συνέχεια τους βάζαμε να εργαστούν σε τοπικά εστιατόρια και παράλληλα να εκπαιδεύονταν για εμάς», προσθέτει.

Το καλοκαίρι που πέρασε, ο executive chef του ζευγαριού, Brando de Oliveira, τους επισκέφτηκε για να περάσει χρόνο μαζί τους. Τώρα, 25 χρόνια αφότου αγόρασαν τη βίλα στην Ιταλία, οι Firemans έχουν καταχωρίσει το ακίνητο με έξι υπνοδωμάτια και επτά μπάνια μέσω της εταιρείας ακινήτων Knight Frank για 6,9 εκατομμύρια ευρώ (7,3 εκατομμύρια δολάρια). Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο παραρτήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξενώνες, μια θερμαινόμενη πισίνα, έναν ελαιώνα και μια εξωτερική κουζίνα για διασκέδαση.

Η Marilyn Fireman, η οποία τώρα περνά τον χρόνο της μεταξύ της πλατείας Λίνκολν στο Μανχάταν και του Μπέντφορντ στην κομητεία Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης, λέει ότι της άρεσε να έχει ένα κατάλυμα διακοπών στην Ιταλία, αλλά επισημαίνει ότι η ύπαρξη ενός δεύτερου σπιτιού σε άλλη χώρα συνεπάγεται επιπλέον, χρήματα.

«Σε αντίθεση με πολλές περιοχές της Τοσκάνης, δεν χρειάζεται να οδηγείτε 45 λεπτά για υπέροχα εστιατόρια και μπαρ», δηλώνει η Fireman. «Εκεί που βρισκόμαστε στην Τοσκάνη, είστε μόλις 15 λεπτά μακριά από την παραλία και τα μπαρ του Pietrasanta», αναφέρει. Προσθέτει ότι χρειάζονται λιγότερο από πέντε λεπτά για να φτάσετε σε ένα μαμαδίστικο εστιατόριο, έτσι οι νέοι αγοραστές θα έχουν πολλές επιλογές για μέρη για φαγητό.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης & Θεόδωρος Αναστασίου (CAVINO): Το ντιλ για το Μπαμπατζίμ και οι νέες επιδόσεις ρεκόρ

Ναυτικό Μουσείο Θήρας: Η ναυτική ιστορία της Σαντορίνης (pics)

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα απωλειών στην αγορά πετρελαίου (γράφημα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ