Διεθνή

Αυτό είναι το σπίτι όπου ο Γκέιτς και η πρώην σύντροφός του περνούσαν μαζί ένα ΣΚ κάθε χρόνο (pics) – Τι είχαν συμφωνήσει με τη Μελίντα

  • newsroom


Το «βασιλικό καταφύγιο για τους λάτρεις της θάλασσας» είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στην πλατφόρμα της Airbnb - Κοστίζει 600 δολάρια ανά διανυκτέρευση

Τη Δευτέρα, ο μεγιστάνας και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα με κοινή τους ανάρτηση ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους μετά από 27 χρόνια κοινού βίου.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, δεν ήταν λίγες οι φορές που τα μέσα θέλησαν να μάθουν περισσότερα τόσο για την άνοδο του Γκέιτς και την τεράστια επαγγελματική επιτυχία που έχει καταφέρει να σημειώσει μέχρι σήμερα όσο και για την προσωπική του ζωή, τη σύζυγό του αλλά και την οικογένειά που οι δυο τους έχουν δημιουργήσει.

Μετά από την ανακοίνωση του περίφημου διαζυγίου τους, μία μετά την άλλη οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν πράγματι μεγάλη αίσθηση. Ειδικότερα, άρθρο από το 1997 που δημοσιεύτηκε στο Time Magazine και «ξεθάφτηκε» έπειτα από την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αποκαλύπτει πως οι Γκέιτς είχαν μεταξύ τους μια «περίεργη» συμφωνία.

Ο Μπιλ θα μπορούσε κάθε χρόνο να περνάει μόνος του ένα ΣΚ μαζί με την πρώην σύντροφό του Άνν Γουίνμπλαντ στο εξοχικό της στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με το άρθρο, με τίτλο «In Search of the Real Bill Gates» τη δεκαετία του ‘80, μερικά χρόνια δηλαδή πριν από το γάμο του με τη Μελίντα, ο Μπιλ έβγαινε με την επιχειρηματία λογισμικού Ανν Γουίνμπλαντ. Οι δυο τους χώρισαν το 1987 αλλά παρέμειναν δυο καλοί φίλοι.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το BusinessInsider, o επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως λίγο πριν παντρευτούν, το 1994, ο Μπιλ και η Μελίντα, ο διάσημος Αμερικανός είχε ζήτησε την έγκριση της πρώην συντρόφου του προκειμένου να παντρευτεί τη Μελίντα. «Είπα ότι θα ήταν καλή για τον Μπιλ επειδή είχε πνευματική αντοχή» είχε παραδεχτεί τότε η Γουίνμπλαντ.

Μέχρι το 1997, τρία χρόνια δηλαδή μετά το γάμο του Μπιλ και της Μελίντα, το ζευγάρι είχε μια συμφωνία με την οποία ο Μπιλ θα μπορούσε να περνάει κάθε χρόνο ένα Σαββατοκύριακο με την Γουίνμπλαντ στο παραθαλάσσιο εξοχικό της στη Βόρεια Καρολίνα.

«Παίζουμε putt-putt (βιντεοπαιχνίδια) ενώ συζητάμε για τη βιοτεχνολογία» είχε δηλώσει τότε ο Γκέιτς. Σήμερα, η τριώροφη παραθαλάσσια κατοικία της Γουίνμπλαντ με την ονομασία Castle Sween είναι διαθέσιμη για ενοικίαση.

Το «βασιλικό καταφύγιο για τους λάτρεις της θάλασσας» όπως μεταδίδει η dailymail, διατίθεται στην πλατφόρμα της Airbnb και οι τιμές ξεκινούν από 600 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

 

Διαβάστε ακόμα:

Entersoft: Ξεκίνημα με αύξηση 106% στα κέρδη προ φόρων το α’ τρίμηνο

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγορά 9.000 ιδίων μετοχών

Στην Prodea Investments το 100% των μετοχών της Lamda Ilida Office