Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί Vs Μπραντ Πιτ: Έληξε η δικαστική διαμάχη για τον αμπελώνα στη Γαλλία

  • newsroom


Πλέον, η ηθοποιός είναι ελεύθερη να διαχειριστεί την περιουσία της, όπως εκείνη θέλει

Η Αντζελίνα Τζολί γνώρισε την πρώτη της μικρή νίκη στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του People, η ηθοποιός κατάφερε τελικά να διεκδικήσει τον έλεγχο των μετοχών της από το οινοποιείο, που μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ. Φυσικά, τον ρόλο της έπαιξε και η απομάκρυνση του δικαστή Τζον Άουντερκιρκ, ο οποίος τελικά, αποδείχθηκε πως ευνοούσε τον Μπραντ Πιτ, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Το δικαστήριο αυτή την φορά, έκρινε πως είναι ελεύθερη να πουλήσει τις μετοχές της. Η αρχική αξία του διάσημου Château Miraval στην Γαλλία ανερχόταν στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014, ενώ πραγματοποίησε εκεί και τον γάμο του.

Οι δυο τους είχαν μοιράσει τις μετοχές, με το 60% να ανήκει στον Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο 40% στη σύζυγό του. Στην συνέχεια όμως, ο ίδιος μεταβίβασε ένα ακόμα 10% στην Τζολί, προκειμένου να είναι ισότιμοι ιδιοκτήτες.

Αν και είχαν θέσει ως όρο ο ένας να ζητήσει την άδεια του άλλου, σε περίπτωση που θέλει να το πουλήσει, λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να το κάνει, χωρίς πρώτα να ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να αγοράσει τις μετοχές της, προκειμένου να μην εμπλακεί κάποιος τρίτος στο οινοποιείο, για το οποίο ο ίδιος είχε εργαστεί τόσο σκληρά.

Το δικαστήριο, όπου κατέφυγε ο Μπραντ, δεν της επέτρεψε τελικά να πουλήσει τις μετοχές της, καθώς η τιμή του ενός ευρώ, που έθεσε η ηθοποιός για τις μετοχές της, θεωρήθηκε εξευτελιστική, σύμφωνα με το protothema.

H Αντζελίνα Τζολί, αφού μπορεί πλέον να διαχειριστεί το μερίδιο από την πολυτελή τους βίλα, αλλά και την επιχείρηση κρασιού, όπως εκείνη θέλει.

Διαβάστε επίσης

Salt Bae: Ουρές έξω από το νέο εστιατόριο του Τούρκου σεφ στο Λονδίνο (vid)  

Apivita: «Αντοχή» στον τζίρο, πλήγμα στα κέρδη από την πανδημία για τους Ισπανούς (pic)  

Πρόστιμο – «μαμούθ» σε επιβάτη λεωφορείου χωρίς εισιτήριο