Διεθνή

«Ασταμάτητο» το Dogecoin: Nέο ρεκόρ για το κρυπτονόμισμα

  • newsroom


Νέο ράλι για το κρυπτονόμισμα που σημείωσε άνοδο περίπου 30% το απόγευμα της Τρίτης

Το κρυπτονόμισμα Dogecoin, το οποίο ξεκίνησε ως ένα αστείο, έχοντας ως σήμα τον σκύλο Shiba Inu, ενισχύθηκε φθάνοντας τα 0,50 σεντς με αύξηση στο 30% το απόγευμα της Τρίτης ξεπερνώντας την προηγούμενη τιμή ρεκόρ των 0,47 σεντς. Το Dogecoin αυξήθηκε σήμερα, φτάνοντας σε νέα υψηλά τόσο σε όρους δολαρίου όσο και σε σχέση με το Bitcoin.

Το Dogecoin διαπραγματεύεται περίπου στα 54 cents, σημειώνοντας άνοδο περίπου 30% για την ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία της Coin Metrics, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CNBC. Αξίζει να σημειωθεί ο κρυπτονόμισμα είχε ανέβει περίπου στα 40 cents τον περασμένο μήνα πριν υποχωρήσει απότομα για αρκετές ημέρες μετά τις 20 Απριλίου.

«Επενδύστε μόνο αυτό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε»

Σύμφωνα με το CNBC, oι ειδικοί συμβουλεύουν ότι οι άνθρωποι που επιθυμούν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα θα πρέπει να διαθέτουν ένα μικρό ποσό του χαρτοφυλακίου τους, ενώ η Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκδώσει παρόμοια προειδοποίηση.

«Ποτέ μην επενδύετε τίποτα που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε», δήλωσε ο Ben Weiss, CEO και συνιδρυτής της CoinFlip, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ATM bitcoin στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο πρόσωπο της πρωτεύουσας: Έργα δεκάδων εκατομμυρίων «τρέχουν» στο δήμο της Αθήνας

Επιστρεπτέα 7: Πού και ποιους «χτυπούν» για έλεγχο ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ

Αναστολές Μαΐου: Ξεκινούν οι δηλώσεις – Τι θα ισχύσει, ποιες επιχειρήσεις αφορά (vid)