Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Αντιπροσωπεία από τη Σαουδική Αραβία έφτασε στην Τουρκία στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση του εξέχοντα Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσαν σήμερα δύο τουρκικές πηγές.

Χθες ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε ότι η Τουρκία δέχτηκε πρόταση της Σαουδικής Αραβίας να συγκροτήσουν μια κοινή ομάδα εργασίας για να ερευνήσει την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, η τύχη του οποίου αγνοείται από την περασμένη εβδομάδα.

Η Washington Post σε δημοσίευμά της την Παρασκευή ανέφερε ότι η Τουρκία έχει ενημερώσει τις ΗΠΑ για ηχογραφήσεις και βίντεο, τα οποία αποδεικνύουν ότι o δημοσιογράφος δολοφονήθηκε μέσα στο Σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.