Ο Έλον Μασκ επαίνεσε δημοσίως, το Netflix για τις νέες οδηγίες εταιρικής κουλτούρας που ανακοίνωσε πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, η δημοφιλής πλατφόρμα ψηφιακής ροής υποστήριξε, πως ενδέχεται να μην είναι το καλύτερο μέρος για υπαλλήλους που δυσκολεύονται να εργαστούν σε μία εταιρεία που διαφωνούν με το περιεχόμενό της ή το θεωρούν επιβλαβές.

Πιο αναλυτικά, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, απαντώντας σε ανάρτηση στο Twitter αναφορικά με τη νέα πολιτική του Netflix, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή κίνηση από το Νetflix». Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό, πως το Netflix ενημέρωσε πρόσφατα τις οδηγίες εταιρικής κουλτούρας για πρώτη φορά από το 2017 για να συμπεριλάβει μια νέα ενότητα με τίτλο «Καλλιτεχνική Έκφραση».

«Δεν θα αρέσουν τα πάντα σε όλους – ούτε θα συμφωνούν πάντοτε με την υπηρεσία μας», αναφέρουν οι οδηγίες, προσθέτοντας ότι «επιτρέπουμε στους θεατές να αποφασίσουν τι τους ταιριάζει, αντί να λογοκρίνουν το Netflix, συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή φωνές». «Ως υπάλληλοι υποστηρίζουμε την αρχή ότι το Netflix προσφέρει μια ποικιλία ιστοριών, ακόμα κι αν βρίσκουμε ορισμένους τίτλους αντίθετους με τις προσωπικές μας αξίες», αναφέρει η οδηγία.

Η αλλαγή πολιτικής του Netflix, ήρθε λίγο αφότου η πλατφόρμα κατέγραψε απώλειες – ρεκόρ συνδρομητών, την οποία η εταιρεία απέδωσε στον αυξημένο ανταγωνισμό, την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και παράγοντες όπως ο πληθωρισμός και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά,  ο Μασκ σχολιάζοντας την απώλεια συνδρομητών του Netflix είχε δηλώσει πως οι άνθρωποι «ξύπνησαν». 

Διαβάστε ακόμα:

Η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία που πουλήθηκε από τους Γάλλους για… 1 ρούβλι

Έρχεται ο λογαριασμός της επιστρεπτέας προκαταβολής

«Το παιδί μόλις έφυγε» – Γιατί πρέπει να περιμένεις πολλή ώρα για να φας μία… πίτσα