Περισσότερα από 175 προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε βγαίνουν σε δημοπρασία από τον οίκο Julien’s Auctions σε συνεργασία με την Turner Classic Movies (TCM), στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», ένα από τα πιο αξιοσημείωτα αντικείμενα της συλλογής είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα του Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, ο οποίος όπως αποδείχθηκε πρόσφατα μέσω τεστ DNA, ήταν ο πατέρας της σταρ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου, πιστεύεται ότι ο Γκίφορντ έδωσε προσωπικά την κάρτα στη Μέριλιν Μονρόε, όταν εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Ανακάλυψα την κάρτα τυχαία, ενώ προετοίμαζα τα προσωπικά αρχεία της Μέριλιν για τη δημοπρασία στον οίκο Julien’s Auctions», δήλωσε ο ιστορικός και συλλέκτης Σκοτ Φόρτνερ. «Πρόκειται για τη μοναδική γνωστή τεκμηριωμένη απόδειξη της σχέσης μεταξύ της Μονρόε και του Γκίφορντ, η οποία λύνει το μυστήριο για το αν γνώριζε ή αν δεν είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου, η κάρτα αναμένεται να πωληθεί από 2.000 έως 3.000 δολάρια.

Η δημοπρασία «Julien’s Auctions and TCM Present: Icons & Idols Hollywood» θα πραγματοποιηθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας προς τράπεζες: «Αυξήστε τώρα τα επιτόκια καταθέσεων»

Ευρωκοινοβούλιο: Η Ρωσία κράτος – προαγωγός της τρομοκρατίας

Λονδίνο: Μιούζικαλ για τη ζωή του Μπερλουσκόνι με τη ματιά 3 γυναικών