Ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ με την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών που φέρνει στη δημοσιότητα το Newsweek o Ρώσος Πρόεδρος πάσχει από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και τον Απρίλιο εισήχθη κάτω από άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη της συγκεκριμένης έκθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν διαβάσει τόσο το περιεχόμενό της όσο και τις επισυναπτόμενες ιατρικές εκθέσεις. Παράλληλα ένα σημαντικό μέρος της έκθεσης επιβεβαιώνει ότι τον Μάρτιο του 2022 σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πούτιν η οποία και απέτυχε.

Ακόμη μέσα από την απόρρητη έκθεση εκφράζεται η ανησυχία ότι ο Πούτιν προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία γίνεται ολοένα και πιο παρανοϊκός με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να προβλέψει τα επόμενα βήματά του. Επίσης με βάση τα όσα αναφέρονται στην συγκεκριμένη έκθεση οι προοπτικές για έναν πυρηνικό πόλεμο είναι λιγότερο πιθανές.

Την ίδια ώρα ένα από τα ανώτατα στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών μιλώντας στο Newsweek ανέφερε ότι η εξουσία του Πούτιν αμφισβητείται έκ των έσω. Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος ο Πούτιν γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του, όπως επίσης είναι ενήμερος για το γεγονός ότι στενοί του συνεργάτες τον αμφισβητούν όταν εκείνος δεν είναι παρών.

Η απόρρητη έκθεση καταλήγει λέγοντας πως από εδώ και μπρος όποια πληροφορία φτάνει στα χέρια των αμερικανικών υπηρεσιών και αφορά την κατάσταση της υγείας του Πούτιν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαληθευθεί μιας και ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε καθεστώς πλήρης απομόνωσης έχοντας γύρω του ελάχιστους ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του.

«Πλέον αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει ένα παγόβουνο εκεί έξω, αν και ένα καλυμμένο με ομίχλη», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος του γραφείο του διευθυντή των μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Σταϊκούρας: Έξοδος από εποπτεία σημαίνει επιστροφή της χώρας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Κολάνοβιτς (JP Morgan): Πολύ πιθανόν η Wall Street να καταγράψει ισχυρό ριμπάουντ το β’ εξάμηνο του 2022 

Solmeyea: Η ελληνική πατέντα που μπορεί να σώσει τον πλανήτη από τους ρύπους της βιομηχανίας (pics)