Ο Ρόμπιν Βινς, πρόεδρος της BNY Mellon, ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της γνωστής τράπεζας νωρίτερα τον Δεκέμβριο, την έναρξη της περιόδου «επαναφόρτισης» με αφορμή το κλείσιμο του 2023.

Ειδικότερα, για τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Δεκέμβρη, ο Βινς ενθάρρυνε τους υπαλλήλους της εταιρείας να επικεντρωθούν μόνο στα βασικά τους καθήκοντα, αναβάλλοντας πολλές από τις υποχρεώσεις τους για την περίοδο μετά την Πρωτοχρονιά.

Στη συνέχεια, σε μια ανάρτηση στο LinkedIn, ο ίδιος εξήγησε ότι η τράπεζα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της, προσφέροντας συγχρόνως, στους εργαζόμενους πιο ευέλικτα χρονοδιαγράμματα. Αυτό συμβαδίζει με το υβριδικό μοντέλο εργασίας της τράπεζας.

Ο τραπεζίτης υπογράμμισε ότι και εκείνος ανυπομονεί να αφιερώσει χρόνο για «επαναφόρτιση» και να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά του, αναφέροντας ότι αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός στο νοικοκυριό του. «Καθώς πλησιάζουμε την 240ή επέτειο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, ανυπομονώ προσωπικά να αφιερώσω χρόνο για να επαναφορτιστώ και να απολαύσω την παρουσία όλων των παιδιών μου κάτω από την ίδια στέγη – ένα σπάνιο γεγονός στο νοικοκυριό μας», ανέφερε ο Βινς.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της τράπεζας να συμβάλλει στην ψυχική υγεία και ηρεμία των υπαλλήλων της. Πρόσφατα, η BNY Mellon ανακοίνωσε την επέκταση των παροχών της για την ψυχική υγεία των εργαζομένων της μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, ο Ρόμπιν Βινς ανέλαβε το τιμόνι της εταιρείας το 2022 με στόχο να δώσει νέα πνοή την επιχείρηση. Στα πρώτα του βήματα, η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για τη μείωση περίπου 1.500 θέσεων εργασίας από το εργατικό της δυναμικό.

Διαβάστε ακόμη