Την τελευταία του πνοή άφησε στα 57 του χρόνια ο τραπεζίτης και πρόεδρος της Edmond de Rothschild, Μπέντζμιν ντε Ρότσιλντ, όπως έκανε γνωστό στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης η οικογένειά του.

«Η σύζυγος Αριάν ντε Ρότσιλντ και οι κόρες της ανακοινώνουν με βαθιά λύπη τον θάνατο του συζύγου και πατέρα, Μπεντζμιν ντε Ρότσιλντ, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι της οικογένειας, στην Pregny (Ελβετία) το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου 2021», αναφέρει η οικογένεια σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα Σάββατο.

Ο τραπεζίτης που είναι απόγονος  έβδομης γενιάς της δυναστείας των Ρότσιλντ κι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Γαλλίας, πέρασε τις τελευταίες ώρες της ζωής του στο Chateau de Pregny, που ο κόσμος αποκαλεί άστρο των Ρότσιλντ, το οποίο βρίσκεται κοντά στη λίμνη της Γενεύης. Το ακίνητο ανήκει στην οικογένεια από τα μέσα του 19ου αιώνα.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος της εταιρείας χαρτοφυλακίου Edmond de Rothschild, μητρικής της Edmond de Rothschild Group, που ειδικεύεται στην ιδιωτική τραπεζική και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε ακόμη:

Σε ποια χώρα με τον πληθυσμό της Αθήνας δεν υπάρχει καθόλου φόρος εισοδήματος

Marc Lore: Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την Walmart, παραιτείται για να χτίσει την πόλη του μέλλοντος

Σταμπουλίδης: Δεν θα ανοίξουν κομμωτήρια και υπηρεσίες στις «κόκκινες» περιοχές