Διεθνή

Ποια εταιρεία έψαξε ο κόσμος περισσότερο στην Google το 2021

  • newsroom


Αναδείχθηκε η πιο «ψαγμένη» εταιρεία στην Google, καθώς 13 εκατ. χρήστες έψαχναν πληροφορίες για τη μετοχή της κατά μέσο όρο κάθε μήνα

Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι η μετοχή που αναζήτησε περισσότερο από κάθε άλλη ο κόσμος το 2020 για να επενδύσει ήταν η Tesla.

H έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία λογισμικού Bacancy Technology και ανέλυσε τις 30 κορυφαίες μετοχές, στις οποίες επένδυσε περισσότερο ο κόσμος το 2021 και τα αναλυτικά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια για να αναδειχθούν οι 1ο μετοχές με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google.

Tα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι η πιο… «ψαγμένη» μετοχή ήταν η Tesla καθώς περίπου 13 εκατ. άτομα την έψαχναν κάθε μήνα κατά μέσο όρο την ημέρα το 2021.

Η Apple υποχώρησε στη 2η θέση με 5,9 εκατ. αναζητήσεις μηνιαίως, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Amazon, μια από τις 5 εταιρείες που κυριαρχούν στον τεχνολογικό τομέα των ΗΠΑ (γνωστές ως Big Five), με 3,1 εκατ. αναζητήσεις στην Google.

 

Ακολουθεί η κατάταξη με τις πιο δημοφιλείς μετοχές στην Google το 2021:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων η μετοχή της Facebook υποχώρησε κατά 5%καθώς βγήκε όγδοη με 777.000 αναζητήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Citigroup: Yπάρχουν πολλά περιθώρια για επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Αδήλωτα τετραγωνικά: Οδηγός προετοιμασίας για τη δεύτερη ευκαιρία

Ένας δισεκατομμυριούχος και ο Ρονάλντο «παντρεύουν» ποδόσφαιρο και τεχνολογία