Υπερπολυτελής έπαυλη στο Λος Άντζελες με αρχική τιμή τα 295 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε τελικά σε δημοπρασία έναντι 141 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ακίνητο, γνωστό με το όνομα «The One», είναι το πιο ακριβό σπίτι που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και το τρίτο ακριβότερο ακίνητο που πουλήθηκε ποτέ στο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, ο Μαρκ Άντερσεν πλήρωσε συνολικά, 177 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά ενός συγκροτήματος στο Μαλιμπού ενώ ο Τζεφ Μπέζος κατέβαλε το ποσό των 165 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αποκτήσει μια βίλα στο Μπέβερλι Χιλς.

Η δημοπρασία για την πώληση του υπερπολυτελούς ακινήτου «The One», ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Η υψηλότερη προσφορά ανήλθε στα 126 εκατομμύρια δολάρια με την τελική τιμή πώλησης ωστόσο, να διαμορφώνεται στα 141 εκατομμύρια δολάρια, καθώς στο εν λόγω ποσό συνυπολογίζεται και το ασφάλιστρο του αγοραστή.

Η έπαυλη η οποία εκτείνεται σε μια έκταση 38 στρεμμάτων διαθέτει 21 υπνοδωμάτια καθώς και 42 μπάνια. Στο εσωτερικό της υπάρχει ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, σαλόνι ομορφιάς με πλήρεις υπηρεσίες, σπα ευεξίας, home cinema χωρητικότητας 40 ατόμων, αίθουσα μπόουλινγκ, κελάρι εφοδιασμένο 10.000 μπουκάλια κρασιού καθώς και γκαράζ το οποίο μπορεί να χωρέσει έως και 30 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, χτίστηκε από τον Νάιλ Νιάμι, τον χαρισματικό και φιλόδοξο πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ ο οποίος ασχολήθηκε με την κατασκευή σπιτιών χτίζοντας μερικές από τις πιο πολυτελείς επαύλεις στο Μπέβερλι Χιλς και το Μπελ Έαρ. Λάθος χειρισμοί ωστόσο, προκάλεσαν στο γνωστό επιχειρηματία οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να του κατασχεθεί το εν λόγω ακίνητο.

Διαβάστε ακόμα:

Κρίση στο φυσικό αέριο: Ευρώπη και Ελλάδα θωρακίζονται για την επάρκεια – Ξεπέρασε τα €212 την Παρασκευή

Γερμανία – Ιταλία: Δρομολογούν κινήσεις απεξάρτησης από τo ρωσικό αέριο

Maritime Financial Reporting Masterclass: Ενα καινοτόμο προϊόν για τη ναυτιλιακή βιομηχανία στην ψηφιακή εποχή