search icon

Διεθνή

Βρετανία: Εφαρμογή του «Plan B» για την Covid ακόμη και αύριο

Σύμφωνα με ανάρτηση του παρουσιαστή του Times Radio Τομ Νιούτον Νταν, υπάρχει πληθώρα εικασιών για επικείμενη συνεδρίαση για την επιβολή του Σχεδίου Β

epa08309922 A general view of Westminster in Central London, Britain, 20 March 2020. Britons continue to practise social distancing after British Prime Minister Boris Johnson urged UK citizens to avoid unnecessary social contacts, to work from home where possible, and to stay away from pubs and restaurants in order to prevent the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA/WILL OLIVER

Ακόμα και αύριο η Βρετανία μπορεί να εφαρμόσει αυστηρότερα μέτρα για την COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της σύστασης για τηλεργασία, σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού, σύμφωνα με αναφορές σε μέσα ενημέρωσης.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μπορεί να ανακοινώσει άμεσα το Σχέδιο Β, που μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ‘διαβατήρια’ Covid για μεγάλους χώρους, δηλώνουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζονται.

Ο παρουσιαστής του Times Radio Τομ Νιούτον Νταν ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι πηγή του δήλωσε πως η ανακοίνωση του Σχεδίου Β είναι «κατά 85% πιθανή».

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει άμεσα κάποιο σχόλιο.

Η στερλίνα και οι αποδόσεις των βρετανικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν λόγω των δημοσιευμάτων και οι επενδυτές περιόρισαν τις εκτιμήσεις τους ότι η Τράπεζα της Αγγλίας θα αυξήσει τα επιτόκια στις 16 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

ΤΑΙΠΕΔ: Όλα τα projects που θα «τρέξουν» έως και το 2022

MyProperty: Nέα πλατφόρμα για πιο γρήγορες μεταβιβάσεις

Exit mobile version