Εργασιακά

ΑΣΕΠ: Έρχονται προσλήψεις στην ΕΥΑΘ – Τι δικαιολογητικά χρειάζονται

  • newsroom


Πότε λήγει η προθεσμία για υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους επιτυχόντες της προκήρυξης 10Κ/2021 για την ΕΥΑΘ

Το ΑΣΕΠ καλεί τους επιτυχόντες υποψήφιους της προκήρυξης 10Κ/2021 να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της σχετικής προκήρυξης.

Ειδικότερα, η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 48 θέσεων εργασίας προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει την 14η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα ώρα 8:00 και λήγει στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Σημειώνεται ότι η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της ανωτέρω προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Αναλυτικά οι πίνακες των υποψηφίων με αριθμό μητρώου

  • Τον πίνακα για πρόσκληση, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορείτε να δείτε εδώ
  • Eδώ θα δείτε τον πίνακα για πρόσκληση, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
  • Πίνακας για πρόσκληση, τεχνολογικής εκπαίδευσης, εδώ

Διαβάστε ακόμη

«Σημαιοφόροι» της ελληνικής εξωστρέφειας οι καπνοβιομήχανοι

Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα: 6 αποτελεσματικοί τρόποι με παραδείγματα (vid)

Επίδομα θέρμανσης – «myΘέρμανση»: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις – Ποιοι εξαιρούνται