Αίτηση Εγγραφής στα ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) καλούνται να υποβάλλουν οι επιτυχόντες που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εισαγωγή στα δημόσια ΙΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στα δημόσι ΙΕΚ από την Πέμπτη 01/09/2022 έως και τη Δευτέρα 12/09/2022, και από τις 9:00 έως τις 14:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.

Επίσης, στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι απαγορεύονται οι εγγραφές των υποψηφίων ταυτοχρόνως σε σχολή ΑΕΙ ή Δημόσιο ΙΕΚ»

Τα στοιχεία επικοινωνίας των ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi?tab=skholes-iek&tab2=xrisimoi-syndesmoi-ghia-ipovoli-aitiseon-ipopsifion-spoydastwn-sta-iek-tis-dypa-prwin-oaed&tab3=

ή στον σύνδεσμο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/contact

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις εγγραφές

  • Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου)
  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους
  • Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  • Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια).

Διαβάστε ακόμα:

Gov ERP: Η μεταρρύθμιση που μεταμορφώνει το κράτος

SOS για την ντομάτα λόγω ξηρασίας – Στα ύψη οι τιμές σε κέτσαπ και σάλτσες

Ηλεκτρονικό κατάστημα πούλησε παπούτσια 2,8 εκατ. ευρώ χωρίς να εκδώσει αποδείξεις