Επαγγελματίες με πάθος και ικανότητες αναζητά η G4S, η οποία διαθέτει 100 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Άρτα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Λάρισα, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάτρα, Ρόδο, Σάμος και Τρίπολη.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας συνάντησαν τους πρώτους ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Υποψήφιοι εργαζόμενοι έκαναν συνεντεύξεις με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και έδωσαν το βιογραφικό τους, διεκδικώντας θέσεις εργασίας όπως: Key Account Manager, Οδηγοί Χρηματαποστολών, Accountant, Υπάλληλοι Τεχνικής Διεύθυνσης και άλλες ειδικότητες. 

Συνεχίζοντας τις επενδύσεις στην εξέλιξη και την εκπαίδευση της ομάδας της, η G4S μετέφερε το ιδιόκτητο Recruitment and Training Center σ’ ένα νέο κτίριο στο κέντρο της Αθήνα, όπου στο εξής θα υποδέχεται υποψήφιους για συνεντεύξεις και θα φιλοξενεί το επιχειρησιακό προσωπικό για τους απαραίτητους κύκλους εκπαιδεύσεων ανάλογα τον τομέα και την εξειδίκευση.  

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος και ικανότητες που θέλουν να μοιραστούν το όραμα της ομάδας μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Προσκαλούμε επαγγελματίες να γνωρίσουν τη G4S και τον κλάδο της ασφάλειας και να ενταχθούν σ’ ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζόμενους. Η απασχόληση σ’ έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως που επενδύει συνεχώς και αναπτύσσεται, όπως η G4S, είναι σημαντική ευκαιρία καριέρας και ουσιαστικής προσωπικής εξέλιξης» δήλωσε σχετικά ο Άκης Κωνσταντινίδης, Human Resources Director της G4S. 

Διαβάστε επίσης

Αυτό το παιδί ελληνικής καταγωγής είναι στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου (pics + video)

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τους Έλληνες στο εξωτερικό το φθινόπωρο (πίνακας)

Η dream team των Ελλήνων μάνατζερ πολυεθνικών κολοσσών (pics)