Ο Γκονζάλο Μπρούχο, διευθύνων σύμβουλος της Interbrand, αποκάλυψε μιλώντας πρόσφατα στο CNCB, τα βασικά στοιχεία που αναζητά σε έναν υποψήφιο προκειμένου να τον προσλάβει στην ομάδα του.

«Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ποικιλόμορφη ομάδα. Η διαφορετικότητα είναι σημαντική για την επιτυχία», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Μπρούχο.

Ο γνωστός Ceo δηλώνει μάλιστα, πως το πιο σημαντικό είναι τα άτομα τα οποία θα πλαισιώσουν μια ομάδα να έχουν πραγματική χημεία μεταξύ τους. Αυτό μάλιστα, είναι κατά την άποψή του, ακόμη πιο σημαντικό από τις σπουδές και την εργασιακή εμπειρία των υποψηφίων.

Προκειμένου ωστόσο, οι εργοδότες να είναι σίγουροι πως οι υποψήφιοι θα ταιριάξουν πράγματι, με την υπόλοιπη ομάδα, προτείνει στους εργοδότες να «περνούν ποιοτικό χρόνο» με τους υποψηφίους προτού τους προσλάβουν. Μία καλή ιδέα παραδείγματος χάρη, είναι να βγαίνουν όλοι μαζί για φαγητό. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι φιλοδοξίες των υποψηφίων ευθυγραμμίζονται με τις αντίστοιχες της υπόλοιπης ομάδας καθώς και της εκάστοτε επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμα:

Επιδεινώνεται η συμφόρηση στα λιμάνια όλου του κόσμου – Τριγμοί στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα

Πάνος Δάβαρης: Βγαίνει στο σφυρί η βίλα του στη Μύκονο (pics)

Stranger Things: Πώς η τηλεοπτική σειρά «γεννά» κυβερνοεπιθέσεις