search icon

Εργασιακά

Τράπεζα της Ελλάδος: Έρχονται 59 προσλήψεις – Τα κριτήρια και πότε υποβάλλονται αιτήσεις

Οι προσλήψεις θα γίνουν εκτός ΑΣΕΠ, με επιλογή των υποψηφίων από την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδος

Σε 59 προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού θα προχωρήσει η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με ανακοίνωσή της, για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων στο κεντρικό κατάστημά της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, «η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία “ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού”, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη».

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 (στις 10:00), μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 (στις 17:00), στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος www.bankofgreece.gr/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Απαραίτητα προσόντα

Τα ανωτέρω πρέπει να συντρέχουν το αργότερο κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Κατ’ εξαίρεση υποψήφιοι που κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν διαθέτουν την πράξη αναγνώρισης των τίτλων σπουδών εξωτερικού από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., θα πρέπει να κατέχουν την ως άνω αναγνώριση έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει η πρκήρυξη, όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου ως εξής:

Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τα «πάνω» και τα «κάτω» της οικονομίας επί Πούτιν σε 5 γραφήματα

Πρέβεζα: Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Azamara Pursuit» και οι περιπέτειές του

ΕΡΓΑΝΗ: Περισσότερες προσλήψεις έναντι απολύσεων τον Σεπτέμβριο

 

Exit mobile version