Τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους στην αίθουσα Red1925 του γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης», παρουσίασε ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Στόχος του «Πειραιά Νικητή», είναι στις 26 Μαΐου, οι Πειραιώτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνης τους, προς την σημερινή δημοτική αρχή, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014, είπε ο Γιάννης Μώραλης.

Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή», όπως είπε, απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

marinakis08.jpg

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο κ. Μώραλης, εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά η οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης.

Το σύνθημα του Γιάννη Μώραλη είναι «όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά» και όπως είπε χαρακτηριστικά αυτήν την ώρα υλοποιείται ένα μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία του Πειραιά . «Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν 16.000 νέες θέσεις εργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε νέες επενδύσεις» πρόσθεσε.

marinakis09.jpg

Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε και στους 12 άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», το οποίο θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια στον Πειραιά και θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στους πόρους της Ο.Χ.Ε. Αναλυτικότερα:

1ος Άξονας: Καλύτερη ζωή στην πόλη
2ος Άξονας: Φροντίδα για όσους έχουν ανάγκη
3ος Άξονας: Ώθηση στην οικονομία της πόλης
4ος Άξονας: Έμφαση στη Γαλάζια Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα
5ος Άξονας: Προτεραιότητα στις Γειτονιές
6ος Άξονας: Ο Πολιτισμός στο επίκεντρο
7ος Άξονας: Ο Πειραιάς Προορισμός
8ος Άξονας: Αθλητισμός για όλους
9ος Άξονας: Νέα «Έξυπνη Πόλη»
10ος Άξονας: Αλλάζουμε την εικόνα της πόλης
11ος Άξονας: Ανοιχτή και Έξυπνη Διακυβέρνηση
12ος Άξονας: Σχεδιάζουμε τον Πειραιά του 2030

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν λυγίζω

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην εκδήλωση για το συμβόλαιο καρδιάς που υπέγραψε με τους Πειραιώτες από το 2014. «Στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα». Ανακοίνωσε επίσης ότι με προσωπικούς πόρους θα κατασκευαστεί ένα νέο κολυμβητήριο.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το δημόσιο, είπε ο Βαγγάλης Μαρινάκης. Δεν έχω πάρει έργα από το δημόσιο ούτε σκοπεύω να πάρω. Αντίθετα φέρνω και επενδύω χρήματα στον Πειραιά που αγαπάμε από τις ναυτιλιακές μου δραστηριότητες στο εξωτερικό.

marinakis04.jpg

Αναλυτικά στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε:

«Φίλες και Φίλοι,

Πριν από πέντε χρόνια, μια ωραία παρέα από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για τον Πειραιά, βγήκαμε μπροστά για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Αυτό ήταν το βασικό κίνητρο για την συγκρότηση του υπερκομματικού συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Προσωπικά από την πρώτη στιγμή είχα δεσμευτεί ότι θα δρομολογούσα και θα υλοποιούσα άμεσα στον Πειραιά μας, ορισμένα απαραίτητα έργα υποδομής και βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος, αλλά και μια σειρά από κοινωνικές δράσεις για τους συμπολίτες μας.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, μπορώ να περπατάω στην πόλη μας και να κοιτάω όλους εσάς εδώ, αλλά και την κάθε Πειραιώτισσα και τον κάθε Πειραιώτη στα μάτια, και να τους πω ότι αυτό το συμβόλαιο καρδιάς που υπογράψαμε το 2014 το τήρησα σε όλα τα επίπεδα και με το παραπάνω. Kι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, ακόμη κι εκείνοι που μας αντιπολιτεύονται με μένος. Πλατείες, παιδικές χαρές, δενδροφυτεύσεις, γήπεδα, παρεμβάσεις στις προσόψεις των κτηρίων που έπνιγαν το κέντρο της πόλης, αναπλάσεις και δράσεις που συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας με δύο εκατομμύρια οδηγούς βιβλία που διανεμήθηκαν, παρεμβάσεις πολιτισμού που συνδέονται άρρηκτα με την ιστορική μας μνήμη και τη ναυτική μας παράδοση, πολύπλευρες ενέργειες σε συνεργασία με το Δήμο και την Μητρόπολη Πειραιά για τη σίτιση χιλιάδων δημοτών καθημερινά, καθώς και κάλυψη των εξόδων για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης, αποτέλεσαν την έμπρακτη ανταπόδοση της συγκινητικής εμπιστοσύνης που έδειξε ο πειραϊκός λαός στον Πειραιά Νικητή και στο πρόσωπό μου.

Αυτή η εμπιστοσύνη, ήταν, είναι και θα είναι διαχρονική έμπνευση ανιδιοτελούς προσφοράς για μένα και ταυτόχρονα η παρακαταθήκη, με βάση την οποία ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα που θα καταστήσουν τον Πειραιά μια σύγχρονη και ακόμη πιο όμορφη πόλη. Άλλωστε, είχα πει από τις προηγούμενες εκλογές ότι στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και καθημερινά δουλεύω εδώ, έχω μόνο να δώσω και τίποτα να πάρω. Κάναμε πολλά και σίγουρα παρακάμπτοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσαμε στη διάρκεια αυτής της θητείας, θα γίνουν ακόμη περισσότερα.
Βλέπετε σ’ αυτή την προσπάθεια δεν είχαμε ποτέ την ψευδαίσθηση ότι θα είχαμε την συνδρομή του κεντρικού κράτους και ιδιαίτερα της παρούσας διακυβέρνησης, η οποία κλείνει συνέχεια τ’ αυτιά της σε υπαρκτά μεγάλα προβλήματα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η έλλειψη δυναμικού σε αστυνομία και τροχαία με τραγικές συνέπειες στο κυκλοφοριακό, ο εμπαιγμός για την μεταστέγαση των Δικαστηρίων στην Ράλλειο, οι ηθελημένες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων του τραμ και του μετρό που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια την πόλη ένα τεράστιο εργοτάξιο, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Και βεβαίως το αποκορύφωμα. Πρόσφατα, η αδιανόητη απόφαση του ΚΑΣ για την κήρυξη ως αρχαιολογικού χώρου σχεδόν του μισού Δήμου Πειραιά.

Δεν περιμέναμε βεβαίως κάτι διαφορετικό από μια κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία της χώρας ως η πιο ανακόλουθη όλων των εποχών. Θα έσκιζαν τα Μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και τελικά υπέγραψαν το χειρότερο εξ αυτών. Θα προστάτευαν τα σπίτια των Ελλήνων και τελικά τα βγάζουν καθημερινά στον πλειστηριασμό. Θα υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των πολιτών και είδαμε να ρίχνουν χημικά σε οικογένειες και μικρά παιδιά που διαδήλωναν για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Θα έφερναν διαφάνεια στον δημόσιο βίο και τελικά ξεπούλησαν την περιουσία της χώρας για 100 χρόνια, ενώ με τη βοήθεια πρόθυμων κρατικών λειτουργών, καταργούν κάθε έννοια Συνταγματικότητας και διάκρισης των εξουσιών.

marinakis10.jpg

Έχω πει και πριν από λίγο καιρό, ότι ο Πειραιάς με την βαριά ιστορία του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων του μπορεί και οφείλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Ότι θα πρέπει να μπει άμεσα ένα τέλος σ’ αυτή τη διαρκή παρωδία που παρακολουθούμε και στην οποία κανείς σκεπτόμενος πολίτης δεν μπορεί πλέον να είναι απλός παρατηρητής. Άλλωστε, ήμασταν οι πρώτοι που το 2014 δείξαμε τον δρόμο για το πέρασμα σε μια άλλη πολιτική λογική και μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συστήσαμε έναν υπερκομματικό συνδυασμό που αγκάλιασε και συνεχίζει να αγκαλιάζει όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες. Κεντρική στόχευσή μας και σ’ αυτή τη νέα πορεία που αρχίζει από σήμερα είναι να ολοκληρώσουμε και τις άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που έχουμε εξαγγείλει. Όπως για παράδειγμα ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο κι ένα κολυμβητήριο που να αρμόζει στην πόλη μας και το οποίο θα κατασκευαστεί με προσωπική μου δαπάνη. Ακόμη και σήμερα που μιλάμε, η Περιφέρεια και η Πολιτεία δεν αποδεσμεύει έναν από τους υπάρχοντες και αναξιοποίητους χώρους για την κατασκευή του. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε τις πολύπλευρες ενέργειές μας για να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα της πόλης, ένας τομέας, στον οποίο όπως είδατε και στο βίντεο που προηγήθηκε, η Δημοτική μας Αρχή έχει δώσει ισχυρό δείγμα γραφής χάρη στις αναπλάσεις στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, τον Άγιο Διονύσιο, το Μικρολίμανο και την Τρούμπα, καθώς και στις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην πόλη που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη σύσταση εκατοντάδων νέων επιχειρήσεων και στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Το 2014 έλεγα πως η δουλειά μας και η γενικότερη παρουσία μας στον απαιτητικό χώρο της Ναυτιλίας, όπου κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε μεγαθήρια και βγαίνουμε νικητές, μας συνιστά εγγυητές για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία στις καρδιές των Πειραιωτών και αυτό ακριβώς κάνουμε μέρα με την μέρα. Άλλοι προπαγανδίζουν την μιζέρια και την εμμονή στο παρελθόν. Εμείς ναι, είμαστε ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Γι’ αυτό και θα ήθελα με την σειρά μου να καλέσω τους Πειραιώτες να βάλουν και πάλι το χέρι στην ΚΑΡΔΙΑ και να γίνουμε και πάλι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, αλλά και μια δυνατή γροθιά που θα εξασφαλίσει το αύριο της πόλης μας. Κι εμείς, όλα τα στελέχη του Πειραιά Νικητή ΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ τους πάντες, ακόμη και τους αντιπάλους μας, αφού μετά τις εκλογές θα είναι κι εκείνοι σύμμαχοί μας στον κοινό σκοπό να αποκτήσει και πάλι το μεγάλο λιμάνι την αίγλη που του αρμόζει. Δεξιοί, Φιλελεύθεροι, Κεντρώοι και Αριστεροί. Στον Πειραιά που θέλουμε και για τον οποίο παλεύουμε δεν περισσεύει κανείς.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πως από την πρώτη στιγμή που κερδίσαμε το 2014, γνώριζα τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πλατιά συμμαχία που σχηματίσαμε στον Πειραιά και η μεγάλη μας νίκη. Δεν μπορούσα ποτέ όμως να φανταστώ το μέγεθος του πολέμου που θα ξεκινούσε στο πρόσωπό μου. Μας μιλούν για διαπλοκή. Εγώ όπως έχω πει επανειλημμένα δεν έχω ούτε μια δουλειά με το ελληνικό Δημόσιο, ούτε σκοπεύω να αποκτήσω. Μόνο επενδύω στη χώρα μου τα χρήματα που βγάζω από τη δραστηριότητά μου στο εξωτερικό, στον τομέα της ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Διαπλοκή είναι να δημιουργείς τις συνθήκες για να παίρνεις δουλειές από το Δημόσιο. Διαπλοκή είναι να μην υπάρχουν στεγανά μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών που προσδοκούν το ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. Όλα αυτά ας τα αναζητήσουν αλλού, μακριά από μένα.

Σας ζητώ λοιπόν αυτό το συμβόλαιο καρδιάς του 2014, να το ανανεώσουμε ακόμη πιο δυναμικά στις 26 Μαΐου, ώστε να κερδίσουμε όλοι μαζί το μεγάλο μας στοίχημα να παραδώσουμε στα παιδιά του Πειραιά την πόλη που τους αξίζει. Σ’ αυτόν τον τίμιο αγώνα για μία ακόμη μεγάλη νίκη και μεγάλη δικαίωση, δηλώνω παρών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, δίπλα στον Γιάννη Μώραλη, δίπλα σε όλους σας και δίπλα στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε καλά και πάντα νικητές. ΖΗΤΩ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ

Μαρινάκης Ευάγγελος Εφοπλιστής
Αβραμίδης Παναγιώτης Πρόεδρος Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά
Αγραπίδης Χρήστος Μαιευτήρ – Χειρουργός Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Δήμαρχος Πειραιά, Υπέυθυνος των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά
Αθανασιάδου Κυριακή (Κίρκη) Δημοσιογράφος
Αληφραγκής Ιωάννης Κοινοτικός Σύμβουλος, Ειδικός Γραμματέας Πειραϊκού Συνδέσμου
Αρβανίτου Δέσποινα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά
Αργουδέλης Αλέξανδρος Αντιδήμαρχος Οδοποιίας και Πολιτικής Προστασίας Επιχειρηματίας
Αχριάνης Νίκος Χειρουργός Οδοντίατρος, μέλος Δ.Σ. Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά
Βαρβαλούκα Δέσποινα Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Βασιλειάδου Ευγενία Επιχειρηματίας
Βεντούρης Ανδρέας Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα) Τραπεζικό Στέλεχος, Msc in Finance
Βοϊδονικόλας Γιάννης Πρόεδρος Α’ Δημοτικής Κοινότητας, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Α’ Πειραιά & Νήσων της Ν.Δ, Απόστρατος Αξιωματικός Στρατού Ξηράς
Βουράκης Ιωσήφ Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος
Γαϊτανάρος Στυλιανός Μηχανολόγος Μηχανικός, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας & Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού
Γκουτζαμάνη Μαρία Αρχαιολόγος, Επιχειρηματίας
Γλου Σμάρα Επιχειρηματίας
Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά (Νανά) Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις – Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Γρυπαίος Νίκος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Δαβάκης Γεώργιος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Αντιπτέραρχος ε.α. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Δελαγραμμάτικας Νίκος Δημοσιογράφος
Δρούζας Γιώργος Οικονομολόγος – Στατιστικολόγος
Ελληνιάδης Σταύρος τέως Πρόεδρος ΟΠΑΝ Πειραιά, πρ. Διεθνής Καλαθοσφαιριστής Ολυμπιακού, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ
Ζαρακέλη Ανδριάννα Δημοσιογράφος
Ζηλάκου Xαραλαμπία (Χάρις) Εκπαιδεύτρια Ναυαγοσωστικής, Προπονήτρια κολύμβησης, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών
Ιορδανίδου Ίρις-Σταυρούλα Πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής
Καλαμακιώτης Νικόλαος Υποδιευθυντής Νοσοκομείου Μεταξά, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης
Καλογερόγιαννης Παναγιώτης Συνταξιούχος Ο.Λ.Π., Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Καρακατσάνη Λεουτσάκου Αντωνία Επιχειρηματίας
Καρβουνάς Νικόλαος Γιατρός Πνευμονολόγος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διοίκησης – Ανθρωπίνου Δυναμικού & Κατάρτισης – Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου – Κ.Ε.Π.
Καρύδης Δημήτρης Πρώην Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων
Κάτρη Μεϊντάση Ειρήνη Σύμβουλος Επικοινωνίας, Ιδιοκτήτρια Διαφημιστικής Εταιρείας
Καψοκόλης Γρηγόρης Επιχειρηματίας, Πρώην Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Δημοτικός Σύμβουλος
Κλαπαδάκης Μίλτος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Κόντες Θεόδωρος Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας
Κούβαρης Νικόλαος Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δημοσιογράφος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Λαγκαδιανού Αργυρώ Δικηγόρος, Πρόεδρος Συνδέσμου Νέου Φαλήρου
Λέντζος Γιώργος Έμπορος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Μαντούβαλος Νικόλαος Επικεφαλής Αθλητικού Τμήματος Βόλεϊ Ανδρών Ολυμπιακου, Δημοτικός Σύμβουλος
Μανωλάκος Λεωνίδας Συνταξιούχος Δήμου Πειραιά
Μανωλιουδάκη Φιλιώ Παγκοσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης, Αρχηγός πόλο γυναικών Ολυμπιακού
Μαρκαριάν Τάσος Έμπορος
Ματθιουδάκης Θεόδωρος Χρυσοχόος, Γ.Γ. Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Μεσούλας Δημήτριος Επιχειρηματίας
Μίληση Γεωργία Υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, ιδιοκτήτρια start up επιχείρησης
Νικοπολίδης Αντώνης Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Προπονητής Εθνικής Ελπίδων (U21)
Νομικού Φλώρα Επιχειρηματίας
Νταϊφά Ειρήνη “Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις
Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού
Παπαματθαίου Ασπασία Ιδιωτική υπάλληλος, Msc Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο
Πινακουλάκη – Λεούση Άρτεμις Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Πιπιτσούλη Σοφία Πρωταθλήτρια Κανόε – Καγιάκ, Πτυχιούχος Φιλόλογος, Σύμβουλος Ανρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας ΚΕΔΚΕ
Ρέππας Παναγιώτης Πολιτικός Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος
Σαββίδης Δημήτριος Χειρουργός Ουρολόγος
Σαλπέας Ηλίας Ελεύθερος Επαγγελματίας
Σαραντάκου Βέρα Ιδιωτική υπάλληλος, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Σδρένιας Χρήστος Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος Ατρομήτου Πειραιώς
Σιγαλάκος Κυριάκος Αρχιτέκτων Μηχανικός, Αντιδήμαρχος Δόμησης& Αρχιτεκτονικού
Σοφιανόπουλος Εμμανουήλ Ιδιωτικός υπάλληλος
Σπιθάκης Μύρων Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.
Στουμπιτσόγλου Λευτέρης Ιδιοκτήτης πρακτορείων ΟΠΑΠ
Τζεφεράκος Αλέξανδρος “Μαιευτήρας Γυναικολόγος
Διευθυντής Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης κλινικής ¨ΡΕΑ¨
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου κλινικής ¨ΡΕΑ¨
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων
Τουμαζάτου Γερασιμούλα Αλεξάνδρα Ιδιοκτήτρια Περιπτέρων και καταστήματος εστίασης, Επιχειρηματίας
Τσελεκίδου Πασχαλιά (Λίτσα) πρώην Δ/ντρια Ανταποδοτικών Χορηγιών ΟΠΑΠ
Τσιρίδης Γιώργος τέως Αντινομάρχης Πειραιά, Μηχανικός ΟΑΣΑ
Χρυσοφάκης Λευτέρης Επιχειρηματίας, Μέλος Διοίκησης ΤΑΑ Βόλεϊ Ολυμπιακού

Α ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Αλεξανδρής Ευάγγελος Κοινοτικός Σύμβουλος
Ασκοξυλάκη Οικονομάκου Ιωάννα Οικιακά
Γιοσμά-Φασόλη Ελένη Ζωγράφος
Γκόλφης Νικήτας Πρόεδρος Α’ Δημοτικής Κοινότητας, Έμπορος – Ιχθυοπώλης, Μέλος Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Γραμματικοπούλου Κατερίνα πρ.Πρόεδρος Α’ Δημοτικής Κοινότητας
Δαλμυρά Σοφία Δημοτική Υπάλληλος
Δαριώτη Ειρήνη Έμπορος, Κοινοτική Σύμβουλος
Δράκος Ιωάννης Μηχανικός ΕΥΔΑΠ, υποψήφιος διδάκτωρ ΠΑ.ΠΕΙ.
Κιοσές Ανδρέας Υπάλληλος Δασαρχείου Πειραιά, Πρόεδρος Φοίνικα Πειραιά, Κοινοτικός Σύμβουλος
Λάγγουρα Μαρία Ιδιοκτήτρια καταστήματος
Πεφάνης Δημήτριος Επιχειρηματίας, Κοινοτικός Σύμβουλος
Πιερακέας Γιάννης Συνταξιούχος Αυτοκινητιστής
Σαββίδη Μαρία τέως Κοινοτική Σύμβουλος
Σερίφης Σπύρος Ναυτιλιακά
Σκιαθίτης Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας
Σταμελάκη Αθηνά Δικηγόρος, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά
Φωτινιάς Δημήτρης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Χατζηκώστας Ηλίας Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού
Χρυσουλάκη Καραγιάννη Αλεξάνδρα Αισθητικός, Ελεύθερη Επαγγελματίας

B KOINOTHTA

Αθανασίου Ευαγγελία (Λίνα) Πρόεδρος Β’ Δημοτικής Κοινότητας
Αλαφούζου Βαλεντία Αισθητικός, βοηθός δερματολόγου
Αλαφροπάτη – Διολέτη Δήμητρα Συνταξιούχος Δήμου Πειραιά, Συγγραφέας
Αλεξανδράκης Ιωάννης Συνταξιούχος
Ατζεμιάν Παναγιώτης Στοματολόγος Χειρουργός Οδοντίατρος
Βαθειά Χριστίνα Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Γεωργούλης Ευάγγελος Ναυτιλιακά, Κοινοτικός Σύμβουλος
Κεχαγιά Ζωή Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων
Κοτρώτσου Κωνσταντίνα Συγγραφέας
Μακρής Χρήστος Δάσκαλος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Νανόπουλος Αλέξανδρος Δ/ντης Σχολείου, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά
Σίνη Ελένη Συνταξιούχος
Σταθακάκης Γιώργος Στέλεχος εταιρείας θαλάσσιου τουρισμού
Χατζηαλέξης Γιάννης Επιχειρηματίας

Γ KOINOTHTA

Βανδώρου Χριστίνα Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων
Ηλιάκη Κωνσταντινίδου Μαρία Κοινοτική Σύμβουλος
Καρλάφτης Ευάγγελος Α’ Αντιπρόεδρος Πειραϊκού Συνδέσμου, Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου
Λιακοσταύρος Χαράλαμπος Πρόεδρος Γ’ Δημοτικής Κοινότητας, υπάλληλος ΠΑΕ Ολυμπιακός
Λογοθέτη Ειρήνη Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής
Μαρινάκη Πετράτου Αθανασία Πράκτορας γενικού τουρισμού και σκαφών αναψυχής
Μαυρέα Νένα Ταξιδιωτική πράκτορας, Κοινοτική Σύμβουλος
Μπάρλα Αικατερίνη Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας
Μπαστιάνου Αννα πρώην Επιχειρηματίας, Κοινοτική Σύμβουλος
Μυτιληναίου Σταυρούλα Ιδιωτική υπάλληλος
Σαμοθράκης Μάρκος-Μάριος Συνταξιούχος Οικονομολόγος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Τζανής Ευάγγελος Συνταξιούχος, Πρόεδρος του Συλλόγου Απογόνων Μικρασιατών Προσφύγων 1922 Μικρολίμανου
Χιονής Κωνστάντιος Θεατρολόγος, Σκηνοθέτης, Δημοσιογράφος

Δ KOINOTHTA

Αγγελοπούλου Αναστασία Συνταξιούχος
Αντωνιάδου Μαρία Ιδιωτική υπάλληλος
Βιρβίλης Νικόλαος Τυπογράφος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Βογιατζάκη Νινέτα Υπεύθυνη σχολής ποδοσφαίρου, Κοινοτική Σύμβουλος
Μπελιμπασάκη Αθηνά Οικονομολόγος, Τραπεζική Υπάλληλος
Μπετενιώτης Παναγιώτης Λογιστής, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Μπουλιέρης Γεράσιμος (Μάκης) Ελεύθερος Επαγγελματίας
Πούλος Αναστάσιος Πρόεδρος Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, Υπεύθυνος Ασφαλείας του Γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης
Σκανδάλης Βασίλης Δημοτικός Υπάλληλος
Σταματελάτος Κωνσταντίνος Ιδιοκτήτης καταστήματος φωτιστικών – ηλεκτρολογικού υλικού
Χριστοφορίδου Ευδοκία (Εύη) Κοινοτική Σύμβουλος

Ε KOINOTHTA

Γκιτάκου Ειρήνη Ιδιωτική Υπάλληλος
Δουρέκα – Ταφλαμπά Αικατερίνη Αναπληρώτρια Προέδρου Ε’ Δημοτικής Κοινότητας
Κανελλίδης Κωνσταντίνος Εκπρόσωπος Πωλήσεων Φαρμακευτικής Εταιρείας
Κασιδιάρης Ιωάννης Οικονομολόγος
Λεούσης Λάζαρος Χειρουργός – Οδοντίατρος
Μελάς Λεωνίδας Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Κοινοτικός Σύμβουλος
Μέντη – Κυριακίδου Σταυρούλα Μουσικός, Καθηγήτρια Μουσικής, Κοινοτική Σύμβουλος
Μπλιόκας Τηλέμαχος Κομμωτής
Νικολαϊδου – Λευτάκη Αναστασία Ελεύθερη Επαγγελματίας
Σαλπέας Πέτρος Επιχειρηματίας
Τερζάκης Μιχάλης Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος
Τράτσης Μανώλης Επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης
Τσαγκράκος Γιώργος Ομοσπονδιακός προπονητής πυγμαχίας
Τσίκλου Κασιδιάρη Μάρθα Οικιακά
Φερμάνης Δημήτριος Υπάλληλος ΕΥΔΑΠ