Μία startup που προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για βιβλία, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και podcast μέσω chatbot, ξεκίνησε αυτές τις μέρες τη λειτουργία της με την υποστήριξη του Μπιλ Γκέιτς.

Το chatbot ονομάζεται Pix, λειτουργεί με την τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας της OpenAI και θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, με τον τρόπο αυτόν θα μαθαίνει τις προτιμήσεις κάθε χρήστη και θα προτείνει περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες σε όσους του στέλνουν μηνύματα, email ή του κάνουν ερωτήσεις μέσω της σχετικής εφαρμογής.

Ακόμη, οι χρήστες του Pix θα λαμβάνουν λεπτομερείς απαντήσεις στα ερωτήματά τους μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς το chatbot ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε υπηρεσίες ροής όπως τα Netflix, Hulu και Max.

Σημειώνεται ότι μετά το λανσάρισμα του ChatGPT, η Microsoft έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στην OpenAI, προκειμένου να αποκτήσει έγκαιρη πρόσβαση στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, η οποία μπορεί να δημιουργήσει κείμενο και εικόνες έπειτα από σχετικές ερωτήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Στροφή στον χρυσό μετά τον πόλεμο στο Ισραήλ – Ανακάμπτει από το χαμηλό 7μηνου

Πετρέλαιο: Σοκ στην αγορά από τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ – Τι προβλέπουν τώρα οι αναλυτές

Χρυσές λίρες: Σε χαμηλό οκταετίας οι πωλήσεις – Γιατί οι Έλληνες πάτησαν φρένο στις συναλλαγές (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ