Αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης του Αστέρα Βουλιαγμένης έφερε η αιφνιδιαστική αποχώρηση του κ. Στέλιου Κουτσιβίτη από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Το πλέον εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής Ριβιέρας αποκτά πλέον δύο διευθύνοντες συμβούλους, τον κ. Gupta Sachin, που ήταν ήδη μέλος του Δ.Σ. και ο οποίος παίρνει τώρα και τη θέση του αντιπροέδρου και τον κ. Macdonald Jeffrey, που είναι νέα «άφιξη» στο Δ.Σ. και οποίος ορίζεται επίσης και ως αντιπρόεδρος.
Αναφερόμενος στους λόγους της παραίτησής του ο κ. Κουτσιβίτης είπε στο ΝΜ ότι «πρόκειται για μία απολύτως προσωπική επιλογή και απόφαση που έρχεται μετά την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας του νέου Aστέρα, κάτω από το μεγάλο όνομα της Four Seasons».
Αναφέρθηκε δε και στην «παρακαταθήκη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο επόμενο management που θα αναλάβει να τρέξει τις επόμενες επενδύσεις στο εμβληματικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, που αφορούν τη μαρίνα αλλά και τις τουριστικές κατοικίες.
Σημειώνεται ότι, μετά την αποχώρηση του κ. Κουτσιβίτη ο μοναδικός Έλληνας μέλος του Δ.Σ. της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, είναι ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.